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가열온도가 두류전분의 가용성 탄수화물의 용출양상과 전분겔 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1993 .12
Physicochemical Properties of Job’s Tears (Coix lachryma-jobi L.) Starch Modified with Different Levels of Acid Hydrolysis
Food Science and Biotechnology
2009 .10
밤 전분의 분자구조의 변화가 전분의 성질 및 겔 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1995 .12
Structural and Rheological Properties of Sweet Potato Starch Modified with 4-α-Glucanotransferase from Thermus aquaticus
Food Science and Biotechnology
2008 .08
전분 제조방법에 따른 밤전분의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2006 .03
Physicochemical Properties of Gamma-Irradiated Corn Starch
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .06
Effect of Acetylated Rice Starch on Rheological Properties of Surimi Sol and Gel
Food Science and Biotechnology
2007 .10
밤 전분 및 전분겔의 성질에 관한 연구
한국식품과학회지
1995 .12
Evaluation of Molecular Weight Distribution, Pasting and Functional Properties, and Enzyme Resistant Starch Content of Acid-modified Corn Starches
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Acid-hydrolysis Pattern of Arrowroot Starch
Food Science and Biotechnology
1998 .12
인산 쌀 전분의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
1994 .05
한국산 및 중국산 팥 전분의 이화학적 특성 비교
한국식품과학회지
2003 .08
산화정도와 단백질 첨가에 따른 산화 옥수수 전분 겔의 유동특성
한국식품영양과학회지
2003 .10
고구마 전분 대사공학 연구 동향
Journal of Plant Biotechnology
2009 .01
묵 형성 전분의 특성에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1992 .01
Quality Characteristics of Instant Starch Gel Food Using by Pre-gelatinized Starch Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Low Level of Starch Acetylation on Physicochemical Properties of Potato Starch
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Structural Characterization of Acid Hydrolyzed Legume Starches
Food Science and Biotechnology
1994 .12
Functional Characterization of Native Starches through Thermal and Rheological Analysis
Applied Biological Chemistry
2012 .01
산화에 따른 옥수수 전분의 이화학적 특성 변화
한국식품영양과학회지
2002 .04
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