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이용수
Abstarct
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Optimization of 4-α-Glucanotransferase-Starch Complex Formation and its Application to Starch Modification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Functional Characterization of Native Starches through Thermal and Rheological Analysis
Applied Biological Chemistry
2012 .01
Effect of Low Level of Starch Acetylation on Physicochemical Properties of Potato Starch
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Effect of Acetylated Rice Starch on Rheological Properties of Surimi Sol and Gel
Food Science and Biotechnology
2007 .10
Physical and Molecular Characteristics of Cowpea and Acorn Starches in Comparison with Corn and Potato Starches
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Rheological Behavior of Sweet Potato Starch-Glucose Composites
Food Science and Biotechnology
2008 .04
산처리 팥 전분의 겔 특성
Applied Biological Chemistry
1996 .01
내첨 전분을 이용한 표면사이징 대체에 관한 기초연구(제1보)
펄프·종이기술
2009 .06
Quality Characteristics of Instant Starch Gel Food Using by Pre-gelatinized Starch Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Properties of Enzymatically Modified Maize Starch Using 4-α-Glucanotransferase
Food Science and Biotechnology
2007 .12
Physicochemical Properties of Gamma-Irradiated Corn Starch
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .06
인산 쌀 전분의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
1994 .05
[P3-08] Rheological Behaviors of Hydroxypropylated Sweet Potato Starches as Modified by Gums
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
도토리 녹말의 이용에 관한 연구 -제 1 보 도토리 녹말의특성-
Applied Biological Chemistry
1975 .01
Textural Improvement of Sweet Potato Starch Noodles Prepared without Freezing Using Gums and Other Starches
Food Science and Biotechnology
2006 .12
Studies on the Compositions of Korean Sweet Potato Varieties and Physicochemical Properties of Their Starches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of base paper characteristics on starch penetration during surface sizing
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
[연구논문]종이 표면 사이즈 프레스용 전분의 적용에 관한 연구-표면 사이즈용 전분이 백상지 품질에 미치는 영향-
펄프·종이기술
2002 .06
Cloning, Characterization and Applications of 4-α-glucanotransferase for Starch Modification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
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