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Candida parapsilosis에 의한 Xylitol 생산시 균체농도가 미치는 영향
한국식품과학회지
1996 .10
Candida parapsilosis에 의한 Xylitol 생산시 Xylose와 Glucose가 미치는 영향
한국식품과학회지
1996 .12
Xylitol Production by Fermentation
식품과학과 산업
1996 .12
Candida parapsilosis에 의한 Xylitol 발효시 Acetic acid가 미치는 영향
한국식품과학회지
1996 .08
Effect of Redox Potential on Xylitol Production by Cadida tropicalis
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Xylitol 새로운 충치예방 감미료
식품공업
1976 .01
Effects of Replacing Sucrose with Various Sugar Alcohols on Quality Properties of Semi-dried Jerky
한국축산식품학회지
2015 .01
Effects of Cultured Wild-Ginseng Root and Xylitol on Fermentation of Kimchi
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .03
자일로스와 자일리톨 첨가가 김치의 유기산 발효에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .08
자일리톨과 자몽씨추출물이 배추김치의 관능성과 발효숙성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .04
당알콜이 밀전분의 호화 및 노화에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1999 .12
Metabolic Engineering of Saccharomyces cerevisiae for Redox Balance of Xylose Fermentation
경북대농학지
2014 .01
Preventive Effect of Sugar-free Chewing Gum Containing Maltitol on Dental Caries in situ
Food Science and Biotechnology
2009 .04
An Assessment of Synergism in Selected Sweetener Mixtures
Food Science and Biotechnology
1994 .12
한국산 재래종 잇꽃 종실의 지질 성분
Applied Biological Chemistry
1992 .01
광원 조사기간이 상추생육에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .12
Effects of Red Ginseng Intake on Muscle Injury Due to Eccentric Exercise
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .06
Changes in Some Physico-Chemical Properties and γ-Aminobutyric Acid Content of Kimchi during Fermentation and Storage
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .09
자일리톨 · 수크랄로스 혼합 첨가 백설기의 이화학적 · 관능적 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .09
Flow Behavior of Sweet Potato Starch in Mixed Sugar Systems
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .09
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