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Development of Anti-aging Materials Based on Molecular Inflammation Hypothesis of Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Molecular Target of Ginsenoside as Anti-Aging Agent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Cost-Efficient Production of Anti-Aging Materials from Microalgae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
The Development of Anti-Aging Sources and Infrastructure Technology Based on the Wood-Cultivated Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[PL-1] Regulation of Autophagy by Nutrients : Contribution to Anti-Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[S2-1] Global Nutrition for Aging Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Cellular Defense Mechanisms of Red Ginseng Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Natural Products-Based Adiponectin Modulators for Anti-Aging Cosmetic Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Medical Food Market Growth and the Opportunity in Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
단절 및 거절 도식과 정신건강 간의 관계에서 방어기제의 매개효과
수산해양교육연구
2015 .06
[S3-1] Understanding the Japanese Feeding Problem and Slow Food : Anti-Aging Medicine Current Status and Future Prospects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
습식 인공열화 시 밀랍본 복제품의 제책 부위별 열화특성
펄프·종이기술
2012 .10
호흡기계의 항산화 방어기전
한국연초학회지
1992 .01
Citrus Based Mixture Drink induced Cytoprotective and Anti-Aging Effects via Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
The Comparison with Chemical Analysis and PCA of Paper by Thermal Aging
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
The Importance of High Quality Protein for Muscle Health Maintenance in Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[S5-1] Dietary Antioxidants as Anti-aging Factors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P8-339] Antioxidant Activities of Black Garlic during Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[S5-3] Functional Foods for Healthy Aging : Design and Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
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