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Effects of Pre-rigor Salting on the Physicochemical and Textural Properties of Ground Duck Breast Muscle
한국축산식품학회지
2012 .01
Effect of Pre-rigor Salting Levels on Physicochemical and Textural Properties of Chicken Breast Muscles
한국축산식품학회지
2015 .01
Effects of Soybean Sauce and Pre-rigor Muscle on Physicochemical Properties of Frozen Hanwoo Patties
한국축산식품학회지
2011 .01
Effects of Temperature and Glycolysis Rate on Tenderness of Hanwoo Beef at 24 h Postmortem
한국축산식품학회 학술발표초록집
2006 .01
사후 도체처리가 돈육 등심근의 근절길이와 육즙감량 및 단백질 용해성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2001 .01
Effects of Pre and Post-Rigor Marinade Injection on Some Quality Parameters of Longissimus Dorsi Muscles
한국축산식품학회지
2018 .01
Effects of Thawing Temperature on the Physicochemical and Sensory Properties of Frozen Pre-Rigor Beef Muscle
Food Science and Biotechnology
2007 .08
Effects of Salt Concentration in Soybean Sauce on the Physicochemical Properties of Pre-rigor Ground Hanwoo Muscle
한국축산식품학회지
2011 .01
Comparison of Physicochemical Characteristics of Hot-boned Chicken Breast and Leg Muscles during Storage at 20℃
한국축산식품학회지
2011 .01
사후강직형태에 따른 근원섬유 단백질의 이화학적 성질변화
한국식품영양과학회지
1993 .01
온도체 신선육과 동결육을 사용하여 제조한 저염 돈육 모델 소시지의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2019 .12
한우육의 도체특성, 근절길이 및 품질특성이 연도에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2003 .01
The Effects of Hot- and Cold-boning on Sarcomere Shortening, Water-holding Capacity and Protein Solubility in Porcine Longissimus Muscle
한국축산식품학회 학술발표초록집
2000 .01
Comparison of Beef Palatability Characteristics between Longissimus Thoracis and Vastus Lateralis Muscles from Different Grades during Postmortem Aging
Food science of animal resources
2020 .01
Comparison of Characteristics of Myosin Heavy Chain-based Fiber and Meat Quality among Four Bovine Skeletal Muscles
한국축산식품학회지
2016 .01
Correlations of Sensory Quality Characteristics with Intramuscular Fat Content and Bundle Characteristics in Bovine Longissimus Thoracis Muscle
Food science of animal resources
2019 .01
Effect of Aging Time on Physicochemical Meat Quality and Sensory Property of Hanwoo Bull Beef
한국축산식품학회지
2016 .01
한국 소비자 쇠고기 연도 보증을 위한 도축후 도체 처리기술
한국축산학회지
2006 .01
屠鷄處理 前後의 環境溫度가 鷄肉의 生化學的 代謝 및 軟度에 미치는 影響
한국가금학회지
1979 .03
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