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Correlations of Sensory Quality Characteristics with Intramuscular Fat Content and Bundle Characteristics in Bovine Longissimus Thoracis Muscle
Food science of animal resources
2019 .01
강직 전 쇠고기 등심근의 신장(伸張)과 온도처리가 근절길이 및 연도에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2006 .01
한우 육질등급에 따른 도체등급 요인, 이화학적 및 관능특성
한국축산식품학회지
2010 .01
Effect of Aging Time on Physicochemical Meat Quality and Sensory Property of Hanwoo Bull Beef
한국축산식품학회지
2016 .01
성별이 한우 등심의 육질등급요인, 이화학적 및 관능특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2010 .01
Effects of Temperature and Glycolysis Rate on Tenderness of Hanwoo Beef at 24 h Postmortem
한국축산식품학회 학술발표초록집
2006 .01
한우고기 연도(軟度) 관리 시스템
축산식품과학과 산업
2012 .01
한우육의 육질등급에 따른 부위별 전단력, 근절길이, 콜라겐의 함량 및 관능 특성
한국축산식품학회지
2009 .01
Effects of Aging Period Prior to Freezing on Meat Quality of Hanwoo Muscle (Longissimus dorsi)
한국축산식품학회지
2011 .01
한국 소비자 쇠고기 연도 보증을 위한 도축후 도체 처리기술
한국축산학회지
2006 .01
Comparison of Marbling Fleck Characteristics and Objective Tenderness Parameters with Different Marbling Coarseness within Longissimus thoracis Muscle of High-marbled Hanwoo Steer
한국축산식품학회지
2018 .01
Comparison of Beef Palatability Characteristics between Longissimus Thoracis and Vastus Lateralis Muscles from Different Grades during Postmortem Aging
Food science of animal resources
2020 .01
Meat Quality Traits of Longissimus Muscle of Hanwoo Steers as a Function of Interaction between Slaughter Endpoint and Chiller Ageing
한국축산식품학회지
2012 .01
근내지방도가 한우 도체등급 요인, 이화학적 특성 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2012 .01
한우 도체 육질등급 요인 분석과 육질등급에 따른 이화학 및 관능특성
한국축산학회지
2004 .01
냉수침지 숙성법이 진공포장 한우육의 연도 및 미생물 증식에 미치는 효과
한국축산식품학회지
2002 .01
한우우사 바닥의 톱밥두께가 도축 후 등심의 육질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2008 .01
문제 행동을 가진 초등학생의 영양 상태와 모발 미네랄 함유량
대한영양사협회 학술지
2012 .01
Meat Quality Traits of Longissimus dorsi Muscle from Carcasses of Hanwoo Steers at Different Yield Grades
한국축산식품학회지
2013 .01
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