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Aging of Waxy Rice Starch and Amylopectin Gels Isolated from Waxy and Nonwaxy Rice Starches
Food Science and Biotechnology
1999 .08
쌀의 아밀로펙틴 분자구조와 밥의 텍스쳐 : Relationship between Molecular Structure of Rice Amylopectin and Texture of Cooked Rice
한국식품과학회지
1995 .02
찹쌀 전분의 분자 구조적 성질
한국식품과학회지
1992 .12
Physicochemical Properties of Japonica Non-Waxy and Waxy Rice during Kernel Development
Food Science and Biotechnology
2006 .04
Whole Green Rice Powder를 첨가한 쇼트 브레드 쿠키의 품질 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
분질 및 점질 고구마 전분의 아밀로펙틴 특성
Applied Biological Chemistry
1991 .01
기능성 쌀가공식품 원료로의 활용가능성 검토를 위한 발아미의 특성조사
한국식품과학회지
2003 .08
쌀아밀로펙틴의 분자구조적 성질
Applied Biological Chemistry
1990 .01
찰흑미와 일반찰벼의 물리적 특성
한국식품과학회지
2002 .04
쌀전분으로부터 분리한 아밀로오스와 아밀로펙틴 혼합겔의 형태학적 구조
한국식품과학회지
1999 .10
Cyclodextrin Glucanotransferase를 이용한 아밀로펙틴 클러스터의 생산
한국식품영양과학회지
2014 .09
Effects of Waxy Rice Flours on Rice Muffins Containing Various Combinations of Nonwaxy/Waxy Rice Flour
Food Science and Biotechnology
1994 .06
Rice Cake Production Using Black Rice and Medium-grain Brown Rice
Food Science and Biotechnology
2001 .06
변이체벼 배유 전분분자의 포도당 사슬길이 분포와 쌀빵 가공성간의 상관관계
한국식품과학회지
2001 .02
Molecular Structure of Sorghum and Waxy Sorghum Starches
Food Science and Biotechnology
2008 .02
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