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고구마전분의 산처리 특성과 산분해 잔사의 구조적 특성
Applied Biological Chemistry
1992 .01
쌀아밀로펙틴의 분자구조적 성질
Applied Biological Chemistry
1990 .01
묵 형성 전분의 특성에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1992 .01
Physicochemical Properties of Starch Affected by Molecular Composition and Structures : A Review
Food Science and Biotechnology
2007 .10
쌀전분으로부터 분리한 아밀로오스와 아밀로펙틴 혼합겔의 형태학적 구조
한국식품과학회지
1999 .10
Cyclodextrin Glucanotransferase를 이용한 아밀로펙틴 클러스터의 생산
한국식품영양과학회지
2014 .09
고구마 전분 대사공학 연구 동향
Journal of Plant Biotechnology
2009 .01
진도산 검정쌀 전분의 분자구조적 특성
Applied Biological Chemistry
2000 .01
Molecular Structure of Sorghum and Waxy Sorghum Starches
Food Science and Biotechnology
2008 .02
아밀로펙틴 함량 변화와 하이드로콜로이드 첨가에 의한 밀가루 반죽 및 국수의 특성
한국식품과학회지
2007 .04
Aging of Waxy Rice Starch and Amylopectin Gels Isolated from Waxy and Nonwaxy Rice Starches
Food Science and Biotechnology
1999 .08
쌀의 아밀로펙틴 분자구조와 밥의 텍스쳐 : Relationship between Molecular Structure of Rice Amylopectin and Texture of Cooked Rice
한국식품과학회지
1995 .02
품종별 감자 전분의 분자 구조적 특성
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Molecular Characteristics and Functional Properties of Barley Starches with Varying Amylose Content
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .09
Rheological Behavior of Sweet Potato Starch-Glucose Composites
Food Science and Biotechnology
2008 .04
Effect of Low Level of Starch Acetylation on Physicochemical Properties of Potato Starch
Food Science and Biotechnology
2009 .02
한국산(韓國産) 고구마 전분의 이화학적 특성에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1983 .01
Studies on the Compositions of Korean Sweet Potato Varieties and Physicochemical Properties of Their Starches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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