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초음파 처리시간이 튀김 계육의 품질 및 기호성에 미치는 영향
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2002 .01
An Evaluation of Meat Characteristics and Fatty acid Composition of Chicken and Duck Breast and Leg Meat
한국축산식품학회 학술발표초록집
2006 .01
Bioactive compounds of Korean native chicken meat : Effect of meat portion and cooking
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2013 .11
출하 일령에 따른 오리육의 수율, 물리적 특성 및 지방산 조성 변화
한국축산식품학회지
2005 .01
Use of Chicken Meat and Processing Technologies
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2004 .03
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
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2006 .03
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2014 .01
브로일러와 주령이 다른 산란 성계육의 육질 및 가공적성
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2017 .03
Effect of Gamma Irradiation on Quality of Meats and Meat Products
한국축산식품학회지
2004 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Mechanism of Lipid Peroxidation in Meat and Meat Products
Food Science and Biotechnology
2005 .02
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