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Optimization of the extrusion processing conditions for Job's-tear
Food Science and Biotechnology
2001 .04
Effect of Salicornia herbacea Polysaccharides on the Activation of Immune Cells in vitro and in vivo
Food Science and Biotechnology
2009 .12
Immune-enhancing effect of Ulva pertusa water extract on RAW 264.7 cells and mouse splenocytes
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Job´s Tears Ameliorated the Lipid Profile of Diabetic Rats
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .09
수수 물 추출물이 마우스 면역세포와 항체 생성능에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2006 .01
Effects of Kimchi Extracts on Interleukin - 2 Production and Natural Killer Cell Activity in Mice
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .09
Water Extracts of Cultured Mountain Ginseng Stimulate Immune Cells and Inhibit Cancer Cell Proliferation
Food Science and Biotechnology
2006 .06
효소처리 율무의 연화도 향상 및 변비개선 효과
Food Science and Preservation
2019 .10
면역ㆍ조혈 증진을 위한 기능성 식품소개의 응용 : 생약복합조성물(HIM - 1)의 면역증진 및 산화적 상해에 대한 면역조혈계 방호효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2001 .12
고품질 율무추출액 제조를 위한 볶음공정의 최적화
Food Science and Preservation
2006 .04
연근 열수추출물 투여가 마우스의 비장세포와 사이토카인의 분비량에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2019 .01
압출성형된 율무 시리얼 식이가 고지방섭취 흰쥐의 지질대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2000 .04
Porphyra tenera extracts enhance immune stimulation activity via increasing cytokines in mouse primary splenocytes and RAW264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
냄새저감형 율무청국장 제조에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2011 .02
혼합실험계획법에 의한 율무와 밀가루의 압출성형 최적 배합 조건 설정
한국식품과학회지
2013 .08
Effects of Kimchi Extracts on Production of Nitric Oxide by Activated Macrophages, Transforming Growth Factor β1 of Tumor Cells and Interleukin - 6 in Splenocytes
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .06
Effects of Nitrogen Fertilization on Growth Characteristics and Grain Yield of Job's Tears
한국토양비료학회지
2000 .10
Cell Proliferation Effect of Brown Marine Algae Extracts on Mouse Fibroblast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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