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[P7-11] Analysis of Beef Consumption Patterns Based on Perception of Beef Safety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
유기 한우쇠고기에 대한 구매의향과 지불의사금액 추정
한국유기농업학회지
2008 .01
Factors affecting consumers’ preferences for US beef
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Defferentiation of Frozen-Thawed Beef from Chilled Beef by Ci-ELISA
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Quality characteristics of the enhanced beef using winter mushroom juice
한국축산학회지
2020 .01
냉장 기간이 긴 진공포장 우육의 숙성 효과
한국축산식품학회지
2005 .01
Storage Stability of Vacuum-packaged Dry-aged Beef during Refrigeration at 4℃
Food science of animal resources
2019 .01
Determination of Indicators for Dry Aged Beef Quality
Food science of animal resources
2019 .01
Analysis beef consumption using SUR
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
쇠고기 포장육의 냉장유통을 위한 국내 유통망의 온도관리 실태 조사
한국축산식품학회지
1998 .01
Storage stability of dry-aged beef: the effects of the packaging method and storage temperature
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .06
Effects of ultraviolet radiation on the physicochemical characteristics of Korean native cattle (Hanwoo) beef
Applied Biological Chemistry
2015 .01
한우고기와 호주산 냉장수입육의 육질 및 영양성분 비교
한국축산식품학회지
2011 .01
Marbling and Its Nutritional Impact on Risk Factors for Cardiovascular Disease
한국축산식품학회지
2016 .01
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