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모델 시스템에서 동결속도에 따른 얼음 결정체의 크기 및 동결건조속도의 변화
한국축산식품학회지
1998 .01
동결건조 김치의 품질
한국식품과학회지
2001 .02
동결건조 시간이 동결건조김치의 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2002 .02
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
과실쥬스의 동결건조 중 휘발성분 보유력
한국식품영양과학회지
1990 .12
Effects of Pressure-shift Freezing on the Structural and Physical Properties of Gelatin Hydrogel Matrices
한국축산식품학회지
2014 .01
Freeze-Flow Process 개발을 위한 기초연구
한국식품과학회지
1985 .12
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
Changes in Ice Dendrite Size during Freezing Process in Gelatin Matrix as a Model Food System
한국축산식품학회지
2008 .01
Effects of Mixing Ratio and Freezing Temperature on the Rehydration Characteristics of Freeze Dried Thin Rice Gruel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
냉동건조에 의한 잎담배 팽화특성
한국연초학회지
1995 .01
Physicochemical Properties of Chaga (Inonotus obliquus) Mushroom Powder as Influenced by Drying Methods
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .03
동결건조 쌀죽의 재수화 특성에 미치는 동결온도의 영향
한국식품과학회지
2011 .08
Optimization of Freeze Dried Instant Rice Production for Infant Foods
Food Science and Biotechnology
1996 .03
동결건조에 의한 김치의 휘발성냄새성분의 변화
한국식품과학회지
2002 .08
Effect of Freeze Concentration Process on the Physicochemical Properties of Milk
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
동결건조한 원부재료를 이용하여 제조한 나박김치의 저장 중 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .04
배양 조건에 따른 유산균의 Diacetyl 생성
한국식품과학회지
1989 .02
동결 및 열풍건조에 따른 루꼴라(Eruca sativa Mill.)의 이화학적 성분 함량 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2020 .07
Effects of Various Food Materials on Texture Characteristics and on Freeze-drying of Whole-tofu (Chundubu)
Food Science and Biotechnology
2003 .06
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