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아닐링 처리가 밭벼와 논벼 찹쌀 전분의 호화에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1991 .01
Gelatinization Characteristics of Pigmented Rice Starch (Suwon-415)
Food Science and Biotechnology
2001 .08
Physicochemical Properties of Japonica Non-Waxy and Waxy Rice during Kernel Development
Food Science and Biotechnology
2006 .04
DSC에 의한 전분의 호화 특성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1988 .06
일반계와 통일계 현미전분의 호화성질 비교
한국식품영양과학회지
1992 .09
Effect of Phosphate on Gelatinization of Rice Starch
한국식품과학회지
1985 .02
가열에 따른 찹쌀전분 호화액의 특성
Applied Biological Chemistry
1998 .01
찹쌀의 겨층 구조 및 전분의 몇가지 성질
Applied Biological Chemistry
1990 .01
쌀 전분 호화중의 리올로지 특성
한국식품과학회지
1984 .09
Factors Affecting Gelatinization Temperature of Rice Starch
한국식품영양과학회지
1991 .12
인산 쌀 전분의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
1994 .05
칡전분의 호화도 측정
Applied Biological Chemistry
1985 .01
Fate of Nitrogen from Organic and Inorganic Fertilizers in Irrigated Lowland and Upland Rice Ecosystems
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Influence of Partial Gelatinization Treatment on the Quality Changes of Puffed Rice
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
가교화 쌀 전분의 이화학적 특성
Applied Biological Chemistry
2006 .01
감마선 조사가 현미의 수화속도 및 호화양상에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .12
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