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Influence of Plant Extracts and Microbioagents on Physiological Traits of Faba Bean Infected with Botrytis fabae
식물학회지
2004 .01
Comparative Analysis of Defense Responses in Chocolate Spot-Resistant and -Susceptible Faba Bean (Vicia faba) Cultivars Following Infection by the Necrotrophic Fungus Botrytis fabae
The Plant Pathology Journal
2014 .12
고수의 향미성분에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2001 .01
Role of Amino Acids in Production of D-amino Acid Oxidase
The Journal of Microbiology
2001 .09
Antifungal Properties of Some Short Chain Fatty Acids against Phytopathogenic Fungi
The Plant Pathology Journal
1986 .05
사상균인 Aspergillus nidulans의 무성포자 발아와 당의 역할
한국균학회지
2018 .01
稻 健全葉과 稻熱病 罹病葉에 있어서의 Free Amino Acid 含量 比較硏究
미생물학회지
1968 .03
다소비 채소 및 과일의 식이섬유와 아미노산 조성 비교
한국식품조리과학회지
2014 .01
A COMPARATIVE STUDY OF FREE AMINO ACIDS IN HEALTHY AND VIRUS DISEASED CHINESE DATE TREE
식물학회지
1961 .01
“A La Recherche” of Functions for the Spore Protein SASP-E from Bacillus subtilis
Journal of Microbiology and Biotechnology
2013 .01
개구리 망막체와 수정체의 Amino 산 성분에 관한 연구
동물학회지
1959 .01
Analysis of structural amino acid contents in chicken undergoing different cooking methods using automated amino acid analyzer
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
Effect of Tetrahydropalmatine, an Alkaloid on Spore Germination of Some Fungi
Mycobiology
2001 .01
저염 오징어 젓갈의 숙성에 따른 휘발성염기질소 및 유리 아미노산의 변화
한국식품조리과학회지
2000 .01
배의 성숙 중 유리당과 유리아미노산 함량 변화
한국식품조리과학회지
1998 .01
Changes in Amino Acid Content in Infected Leaves of Spring Barley Plants Resistant to Powdery Mildew at Adult-Plant Stage
The Plant Pathology Journal
1985 .09
Effect of Ent-norsecurinine, an Alkaloid, on Spore Germination of Some Fungi
Mycobiology
2002 .01
Mechanisms of amino acid sensing in mTOR signaling pathway
Nutrition Research and Practice
2009 .03
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