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이용수
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References
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Studies on Surface Treatment Methods using Antimicrobial Agents for Food Packaging Paper
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
식품 포장용 항균 기능성 고분자 필름의 특성 및 평가
Food Science and Preservation
2003 .12
식품 포장용지를 위한 천연항균제 적용성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .04
Smart Food Packaging
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2005 .12
식품의 선도 유지를 위한 액티브 포장 연구 고찰 기능성 방출 조절 포장 중심
식품과학과 산업
2017 .06
Antimicrobial Effect of Vetiver Oil and Its Applications on Active Packaging
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
Potential Use of Biopolymer-based Nanocomposite Films in Food Packaging Applications
Food Science and Biotechnology
2007 .10
항균 가식성 필름/코팅 개발 현황
식품과학과 산업
2017 .06
[P4-11] Antimicrobial Activities of Nisin-Incorporated Protein Films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
천연항균물질을 침지 및 포장소재로 이용한 딸기의 저장효과
Food Science and Preservation
2003 .03
[S7-4] Food Packaging Regulations and Current Issues in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Application of an Antimicrobial Protein Film in Beef Patties Packaging
한국축산식품학회지
2015 .01
Emerging Role of Nisin in Food and Packaging Systems
Food Science and Biotechnology
2003 .04
Migration of Styrene in Relation to Food - Packaging Materials
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
Modeling Antimicrobial Actibity Loss of Potassium Sorbate against Baker's Yeast after Heat Process to Develop Antimicrobial Food Packaging Materials
Food Science and Biotechnology
1999 .01
[OP-11] Mechanical Properties of Rapeseed Protein-Gelatin Composite Film and Its Application in Food Packaging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[S7-2] Prediction of Mutual Interaction Between Packaging Materials and the Contained Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
항균박막처리에 의한 포장지의 저장성 발현
펄프·종이기술
2004 .09
기능성 및 지능형 포장
식품산업과 영양
2006 .04
Antioxidant and Bioactive Films to Enhance Food Quality and Phytochemical Production during Ripening
한국축산식품학회지
2005 .01
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