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일본 수입돈육과 브랜드사례로 본 일본 돈육산업의 생존전략
축산식품과학과 산업
2019 .01
Exploring the multifaceted factors affecting pork meat quality
한국축산학회지
2024 .09
Identification of Association between Supply of Pork and Production of Meat Products in Korea by Canonical Correlation Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
가공식품 중 돈육 검출을 위한 샌드위치 ELISA 개발
한국식품과학회지
2015 .06
Replacement of Pork Meat with Pork Head Meat for Frankfurters
한국축산식품학회지
2016 .01
고등어 어육 중 열안정성 단백질에 특이한 단클론성 항체 개발과 특성 확인
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Effect of dietary complex plant and mineral extracts on meat quality in pork
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Influence of Measurement Locations on Meat Quality Characteristics of Pork belly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of the electrical properties of pork to discriminate between fresh and frozen/thawed pork
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Analysis on difference of consumer’s evaluation on visual features of pork cuts
한국축산학회지
2021 .01
Identification of Pork Adulteration in Processed Meat Products Using the Developed Mitochondrial DNA-Based Primers
한국축산식품학회지
2017 .01
Physicochemical and Microbial Characteristics of Kimchi Supplemented with Pork Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Combined Effect of Aging and Irradiation on Physicochemical Quality of Pork Shoulder
Food science of animal resources
2019 .01
드라이 에이징 과정 중 돈육 내 맛 물질의 변화
축산식품과학과 산업
2019 .01
여름철 운송밀도에 따른 돼지 등급 및 육질 특성 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Characteristics of pork belly consumption in South Korea and their health implication
한국축산학회지
2015 .01
Comparison of Physicochemical Properties between Standard and Sow Pork
한국축산식품학회지
2018 .01
식이섬유 첨가가 돈육 혼합물의 품질특성에 미치는 영향
동물생명과학연구
2015 .06
Comparison of Meat Quality Characteristics of Wet- and Dry-aging Pork Belly and Shoulder Blade
한국축산식품학회지
2018 .01
Protein digestibility and α-glucosidase inhibitory activity of goat meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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