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이용수
ABSTRACT
1. 서론
2. 재료 및 방법
3. 결과 및 고찰
4. 결론
6. 인용문헌
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Effect of dietary complex plant and mineral extracts on meat quality in pork
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of the Dietary Supplementation of Cassava by-product on Meat Quality in Pork
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Fried pork loin batter quality with the addition of various dietary fibers
한국축산학회지
2021 .01
식품 중 식이섬유(Dietary fiber)의 의미와 기능성 고찰 : 식이섬유의 특성과 기능을 중심으로
식품과학과 산업
2019 .03
Exploring the multifaceted factors affecting pork meat quality
한국축산학회지
2024 .09
Quality properties of various dietary fibers as isolated soy protein (ISP) replacements in pork emulsion systems
한국축산학회지
2020 .01
Effects of Morphological Characteristics of Muscle Fibers on Porcine Growth Performance and Pork Quality
한국축산식품학회지
2016 .01
Replacement of Pork Meat with Pork Head Meat for Frankfurters
한국축산식품학회지
2016 .01
Whole Grains, Dietary Fiber, and Gut Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
국내 농산물 및 해조류의 가열처리에 따른 식이섬유 함량 비교
한국식품영양학회지
2022 .08
Identification of Association between Supply of Pork and Production of Meat Products in Korea by Canonical Correlation Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
Influence of Measurement Locations on Meat Quality Characteristics of Pork belly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Dietary Processed Sulfur on the Meat Quality in Pork under Aging
한국축산식품학회지
2016 .01
Characterization of extract from seaweeds to utilize it as dietary fiber
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Poultry Meat Quality in Relation to Muscle Growth and Muscle Fiber Characteristics
한국축산식품학회지
2017 .01
2019년 식품영양성분 DB구축을 위한 함량 분석: 총식이섬유 (Total Dietary Fiber)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
2018년 식품영양성분 DB구축을 위한 함량 분석 : 총식이섬유 (Total Dietary Fiber)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
2020년 식품영양성분 DB구축을 위한 함량 분석: 총식이섬유 (Total Dietary Fiber)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of Dietary Fiber and Free Sugar Content for Nutritional Information by Variety of Tomato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Dietary Fiber and Free Sugar Content Analysis by Variety of Hot Pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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