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효모의 종류에 따른 막걸리의 유기산 특성 연구
한국식품조리과학회지
2016 .01
Transcriptome Analysis of Acetic Acid-Treated Yeast Cells Identifies a Large Set of Genes Whose Overexpression or Deletion Enhances Weak Acid Tolerance
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
사료 중 유기산 7종 동시분석법 개발 및 유통 사료의 모니터링
분석과학
2016 .08
Yeast Extract: Characteristics, Production, Applications and Future Perspectives
Journal of Microbiology and Biotechnology
2023 .02
Acetic Acid-Sulfur Dioxide 복합체에 대한 이론 연구
대한화학회지
2015 .06
오리나무 잎 추출물의 이화학적 성분 및 항산화 활성 연구
한국지역사회생활과학회지
2023 .11
이유자돈 사료에 아미노산 첨가제가 돈분 슬러리의 pH와 휘발성지방산에 미치는 영향
한국환경과학회지
2023 .03
Sorbic acid, benzoic acid and propionic acid contents of aquatic products distributed in Korean market
한국분석과학회 학술대회
2018 .11
Metabolomic analysis of amino acids, fatty acids and organic acids in plasma of asthma mouse model by GC-MS
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
Preparation of High GABA-Enriched Yeast Extract by Non-Saccharomyces Yeasts Isolated from Korean Traditional Fermented Soybean Product
한국미생물·생명공학회지
2021 .09
야생 효모 종류에 따른 알코올 발효 특성
한국미생물·생명공학회지
2015 .01
Effect of Acetic Acid on Bacteriocin Production by Gram-Positive Bacteria
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
Metabolomic study of organic acids and amino acids in pre- and post-milling barley by gas chromatography-tandem mass spectrometry
한국분석과학회 학술대회
2021 .11
Isolation and Characterization of Potential Starter Yeasts from Traditional Moroccan Sourdoughs
한국미생물·생명공학회지
2021 .12
Acid Response of Bifidobacterium longum subsp. longum BBMN68 Is Accompanied by Modification of the Cell Membrane Fatty Acid Composition
Journal of Microbiology and Biotechnology
2016 .01
제주도 토양에서 효모의 분리 및 동정
한국균학회지
2015 .01
Establishment of simultaneous analysis method for Indole acetic acid, Abscisic acid, and Jasmonic acid in bacteria using HPLC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2021 .11
Analysis of organic acids in urine by GC-MS
한국분석과학회 학술대회
2020 .06
A New Isolation and Evaluation Method for Marine-Derived Yeast spp. with Potential Applications in Industrial Biotechnology
Journal of Microbiology and Biotechnology
2016 .01
진도산 울금(Curcuma longa L.)의 이화학적 특성
한국환경과학회지
2019 .04
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