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유청을 이용한 매운 맛 완화 음료 개발
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
식품 소재를 이용한 나노전달체의 제조 및 유식품 적용에 관한 고찰
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Effect of Whey Fertilizer Applications on Growth Characteristics of Angelica acutiloba Nakai
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Particle surface modification of whey protein isolate powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Experimental and Modelling Study of the Denaturation of Milk Protein by Heat Treatment
한국축산식품학회지
2017 .01
식용곤충 분리단백의 특성 및 활용연구
한국식품과학회지
2019 .12
Biological properties of fermented milk with fortified whey protein
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .06
Potential therapeutic role of fermented whey protein for middle-aged adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effectiveness of whey protein supplement intervention on improving of sarcopenia for Korean older adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
유청 분말을 첨가한 브라우니의 품질 및 관능 특성
한국식품과학회지
2021 .06
유청 막걸리 식초 제조용 Acetobacter pomorum IWV-03 아세트산세균 분리 및 식초의 품질특성
한국식품과학회지
2018 .02
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Cookies adding Whey Protein Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of Sleep-promoting Activity of Fermented Product of Whey Protein Hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The impact of replaced whey protein and semi-moist diet with difference energy content on growth performance and nutrient digestibility in newly weaned piglets
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
Improved Functional Characteristics of Whey Protein Hydrolysates in Food Industry
한국축산식품학회지
2015 .01
Antihypertensive Peptides from Whey Proteins Fermented By Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-oxidant effects and anti-cancer of whey protein from Greek yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Fermented whey protein supplementation improves muscular strength, muscle parameters, and physical performance in middle-aged Korean adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Kluyveromyces marxianus에 의한 유청막걸리 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .08
2-DE and MALDI-TOF MS-based identification of bovine whey proteins in milk collected soon after parturition
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
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