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Cloning of Conjugated Linoleic Acid (CLA) Genes, CLA-hy, CLA-dh and CLA-dc from High-level CLA Producing Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Korean Fermented Fish, Jeot- gal and their Gene Expression
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
지방산 조성 비율이 다른 유기농 사료 급여가 홀스타인 원유의 CLA 및 지방산 함량에 미치는 영양
한국유기농업학회지
2017 .01
Efficient conversion of conjugated linoleic acid c9,t11 by Lactobacillus fermentation from vegetable oil to generate fermented milk with high CLA content
Food Science and Preservation
2018 .07
지방산을 배합한 염화지방산에 의한 종이의 소수화 특성 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2020 .10
Development of Commercially Viable Method of Conjugated Linoleic Acid Synthesis Using Linoleic Acid Fraction Obtained from Pork By-products
한국축산식품학회지
2018 .01
Suppressed Phagocytosis and Pro-Inflammatory Cytokine Production by CLA Isomers in RAW264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
중쇄지방산을 활용한 글리세린 지방산 에스테르의 제조 및 이를 이용한 항균활성 측정
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of a Rapid Method for the Screening of Conjugated Linoleic Acid (CLA)-Producing Strains of Bifidobacterium breve
한국축산식품학회지
2018 .01
Comparison of Biological Compounds (CLA and Isoflavone) and Antioxidant Effects in Fermented Small Soybean Cultivars with Lactobacillus plantarum P1201
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Enhancement of Biological Compounds (CLA and Isoflavone) and Antioxidant Effects in Different Fermented Soybean Cultivars with Lactobacillus plantarum P1201
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Kaempferol을 활용한 동물성 식품 유래 알레르기 반응 최소화 방안에 관한 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
동물유래 천연조미료 개발을 위한 닭 부산물 추출물의 품질특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
한국, 일본 『기능성식품제도』를 활용한 해양생물유래 기능성소재 상용화 전략
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
반려동물 기능성 제품 시장현황
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
식품영양성분 DB 구축을 위한 8종류 소스의 지방산 함량 분석(2018)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
지방산 유도체를 이용한 작물보호제 개발
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
갈고리흰오징어 내장 유지의 특성 및 정제
Food Science and Preservation
2020 .12
2015년 식품영양성분 DB 구축을 위한 함량 분석 : 지방산(Fatty Acid)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
2016년 식품영양성분 DB 구축을 위한 조리방법에 따른 지방산 함량 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
2015년 식품 영양성분 DB 구축을 위한 조리방법에 따른 지방산 함량 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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