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한우육의 육질등급 및 부위 별 지방산 조성 비교
한국축산식품학회지
2010 .01
한우 육질등급에 따른 도체등급 요인, 이화학적 및 관능특성
한국축산식품학회지
2010 .01
Comparison of Drying Yield, Meat Quality, Oxidation Stability and Sensory Properties of Bone-in Shell Loin Cut by Different Dry-aging Conditions
한국축산식품학회지
2018 .01
브랜드 한우고기 연도 조사 - 2007 : 육질등급 및 소분할 부위별 전단력 평가
한국축산식품학회지
2008 .01
성별이 한우 등심의 육질등급요인, 이화학적 및 관능특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2010 .01
한우육의 육질등급에 따른 부위별 일반성분, pH, 육색, 보수력, 가열감량, 콜레스테롤 및 트랜스지방산 함량
한국축산식품학회지
2010 .01
육질등급별 한우의 물리화학적 및 관능적 특성
한국축산식품학회지
2013 .01
Effect of Quality Grade and Storage Time on the Palatability, Physicochemical and Microbial Quality of Hanwoo Striploin Beef
한국축산식품학회지
2015 .01
브랜드 한우고기의 연도예측을 위한 전단력과 관능특성의 상관관계
한국축산식품학회지
2009 .01
한우고기 및 호주산 Wagyu 쇠고기 채끝육의 이화학특성과 관능특성
한국축산식품학회지
2009 .01
국내에서 비육한 수입 생우의 도체등급 특성에 관한 연구
한국축산학회지
2003 .01
Correlations of Sensory Quality Characteristics with Intramuscular Fat Content and Bundle Characteristics in Bovine Longissimus Thoracis Muscle
Food science of animal resources
2019 .01
Effect of Aging Time on Physicochemical Meat Quality and Sensory Property of Hanwoo Bull Beef
한국축산식품학회지
2016 .01
한우 도체 육질등급 요인 분석과 육질등급에 따른 이화학 및 관능특성
한국축산학회지
2004 .01
Effect of Dietary Kocetin^(TM) on Meat Quality of Hanwoo Loin
한국축산학회지
2011 .01
한우의 등급간, 성별간 품질 특성 및 이화학적 성분 규명
한국축산학회지
2002 .01
Physicochemical Meat Quality, Fatty Acid and Free Amino Acid Composition of Strip loin, Chuck Tender, and Eye of Round Produced by Different Age Groups of Hanwoo Cow
한국축산식품학회지
2013 .01
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