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Isolation and Characterization of Plant Growth Promoting Rhizobacteria From Button Mushroom Compost
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .03
양송이배지로부터 분리한 Klebsiella michiganensis Jopap-1의 식물생장촉진효과
한국버섯학회지
2018 .01
느타리버섯 재배 토양으로부터 분리한 Ochrobactrum anthropi A-1의 식물생장촉진효과
한국버섯학회지
2015 .01
Characterization of auxin production plant growth promotion by a bacterium isolated from button mushroom compost
한국버섯학회지
2017 .01
갈색양송이 인지도 제고를 위한 소비 성향 분석
한국버섯학회지
2019 .01
Growth Modeling of Escherichia coli O157:H7 in Button Mushroom Based on Distribution and Storage Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Origin and Seed Weight on the Levels of Health-Promoting Metabolites in Mung Beans (Vigna radiate L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of process parameters for low-moisture meat analog produced by isolated mung bean protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
경북지역 양송이버섯(Agaricus bisporus) 생산 감소 원인 연구
한국버섯학회지
2015 .01
Optimization of high-moisture meat analog production with the addition of isolated mung bean protein using response surface methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
발아 및 볶음조건별 녹두가루의 품질 및 이화학 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Effects of the addition of isolated mung bean protein on the physicochemical characteristics of low-moisture extruded meat analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of pH-shifting on the Structural and Water-immobilizng Properties of Mung Bean Protein Isolates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of vitamin B₁ and B₃ contents according to the different cooking method in button mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Phase Transitions and Critical Phenomena of Mung Bean Protein Isolate and Carboxymethyl Cellulose in Aqueous Solution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Ethylene on lettuce Growth of Different Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Use of Spent Mushroom Substrate as Growth Media for Promoting Root Growth of Melon Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Improvement of the Water-resistance Properties of Mung Bean Starch-based Edible Films via the Incorporation of Sunflower Seed Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
양송이 전용 유통 용기 개발
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Current prospects of mushroom production and industrial growth in India
한국버섯학회지
2018 .01
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