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Pantothenic Acid의 熱分解에 관한 速度論的 硏究
한국식품과학회지
1981 .09
Folic acid and vitamin C content of domestic agricultural resources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
가금 원료사료의 새로운 엽산함량분석과 육계 전기에서 엽산, 코울린, 메티오닌의 요구량에 관한 연구
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
1994 .11
쥐 우유중의 Myo-Inositol 생성에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1976 .01
Microstructure of Fat Free Plain Set-type Yogurt Containing Folic Acid
한국축산식품학회지
2004 .01
Physiological Characteristics and Production of Folic Acid of Lactobacillus plantarum JA71 Isolated from Jeotgal, a Traditional Korean Fermented Seafood
한국축산식품학회지
2014 .01
아미노산의 첨가가 돼지 체외수정란의 후기배의 발달에 미치는 영향
한국동물번식학회지
2005 .01
[S6-4] Folic Acid in Yellow-green Vegetables May Help Maintain Healthy Blood Vessels in the Brain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
돼지 단위발생란의 체외발육시 6탄당의 영향
한국수정란이식학회지
2005 .01
Contemporary Issues Surrounding Folic Acid Fortification Initiatives
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .12
돼지의 수정란이식에 관한 고찰
한국수정란이식학회지
1988 .01
가금 원료사료의 새로운 엽산 분석방법과 어린 육계의 엽산과 메티오닌의 요구량에 관한 연구
한국가금학회지
1995 .09
野菜類의 成分에 關한 硏究 - 2. A. altissima葉의 free amino acid 및 organic acid含量
한국식품영양과학회지
1977 .08
野菜類의 成分에 關한 硏究 - Ⅰ. 竹筍의 Free Amino Acid 및 Organic Acid 含量
한국식품영양과학회지
1976 .04
Comparison of the Efficacy of Different Organic Acids on Growth Performance and Nutrient Digestibility in Weaned Pigs
한국축산학회지
2009 .01
Effects of Germination on Fatty Acid and Free Amino Acid Profiles of Brown Rice ‘Keunnun’
Food Science and Biotechnology
2009 .06
Optimization of Embryo Density and the Volume of Culture Medium for an Improvement of Mouse Parthenogenetic Embryo Development
한국동물번식학회지
2005 .01
판토텐산의 분석을 위한 효소면역측정법
한국식품과학회지
2000 .10
Comparison of Fatty Acids, Amino Acids and Mineral Composition of Korean Native Pigs by Gender
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
넙치 치어의 사료 내 myo-inositol 요구량
한국양식학회지
2006 .11
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