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Role of Water in Bread Staling : A Review
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Textural Analysis for Bread Staling
Food Science and Biotechnology
2003 .12
전분의 역할을 중심으로 본 빵의 노화현상
한국식품과학회지
1976 .09
Propolis의 첨가가 식빵의 저장수명과 노화에 미치는 영향
한국식품과학회지
1997 .10
Effect of Partial Replacement of Wheat Flour with High Quality Cassava Flour on the Chemical Composition, Antioxidant Activity, Sensory Quality, and Microbial Quality of Bread
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
Frozen Bread Dough : a Smart Technology
식품과학과 산업
2012 .12
저장 중 건오디박 첨가 빵의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2013 .12
Quality Characteristics of Bread Using Sour Dough
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .12
쌀가루 첨가 식빵의 제빵 특성
Food Science and Preservation
2010 .10
Quality Characteristics of Bread with Garlic Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Bread as Influenced by Sweet Pumpkin Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .12
우유단백질-검류 복합체 첨가가 제빵용 반죽의 물리적 특성과 식빵의 노화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2006 .02
한국형 찐빵 제조에 적합한 시판 밀가루 품질 및 적정 제빵 조건
한국식품영양과학회지
2001 .12
Effects of the Addition of Ecklonia cava Powder on the Selected Physicochemical and Sensory Quality of White Pan Bread
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .12
Influence of Extruded Hemp-Rice Flour Addition on the Physical Properties of Wheat Bread
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .03
The Effects of Hot Air Dried Carrot Juice Residue as a Dietary Fiber Source on the Quality and Staling of Cake
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Quality of Bread Pepared with Wheat Flour and Oak Mushroom Powder
Food Science and Biotechnology
2003 .04
[P2-27] Quality Characteristics of Bread with Chungkukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
실온 및 고온 저장시 쌀밥의 노화 속도
한국식품과학회지
1982 .03
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