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비살균 원유로 제조된 다양한 Gouda 치즈의 관능평가
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Determination of Microbial Diversity in Gouda Cheese via Pyrosequencing Analysis
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
A study on the quality of Gouda cheese using lactic acid bacteria native in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Characteristics of Gouda Cheese Supplemented with Chili Pepper Extract Microcapsules
한국축산식품학회지
2017 .01
비살균 원유로 제조된 다양한 Gouda 치즈의 미생물 안전성
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Characteristics of Gouda cheese supplemented with fruit liquors
한국축산학회지
2015 .01
Quantitative SPME Analysis of Free Fatty Acids Composition of Gouda Cheese Made with Cow"s Milk Grazed on High Mountain Grasslands of Pyeongchang Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A Comparison of Quality Characteristics in Dairy Products Made from Jersey and Holstein Milk
Food science of animal resources
2019 .01
Development of Multiresidue Analysis Method for Pesticides in Egg and Milk by GC-MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Establishing Quantitative Standards for Residual Alkaline Phosphatase in Pasteurized Milk
한국축산식품학회지
2016 .01
Analyses of Hormones, Gene Expressions, and Metabolites Related to the Capsicum annuum Fruit Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
우유 대체 식물성 기반 우유 유사체 개발에 관한 현황과 미래
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
황토 코팅 가우다 치즈의 숙성 중 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2019 .08
Influence of milking frequency on genetic parameters associated with the milk production in the first and second lactations of Iranian Holstein dairy cows using random regression test day models
한국축산학회지
2016 .01
우리나라 초·중·고 학생들의 학교우유급식 참여 실태 및 인식 조사
대한영양사협회 학술지
2016 .01
우유의 열처리가 우유품질과 영양가에 미치는 영향을 연재하면서
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
충북 지역 일부 대학생의 우유 섭취와 식습관 실태
한국식품영양학회지
2019 .01
젖소의 산유수준과 자동착유시스템간의 상관관계 분석
한국축산시설환경학회지
2015 .01
Metabolomic Profiling and Antioxidant Activity of ‘Hayward’ and ‘Haegeum’ Kiwifruit Cultivars Following Exogenous Ethylene Treatment
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Ingestion of Gouda Cheese Ameliorates the Chronic Unpredictable Mild Stress in Mice
Food science of animal resources
2020 .01
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