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Hemicellulose계열 올리고당 탐색 및 탄소원 대체에 의한 장내세균 생육활성용 신규 MRS배지의 조제
Journal of applied biological chemistry
2008 .01
Locust Bean Gum으로 제조한 가식성 필름의 물리적 특성
한국식품과학회지
1998 .04
Effect of Cellulose Gums on Rheology of Binary Mixtures of Xanthan Gum and Locust Bean Gum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
TLC Pattern of Galactosyl Mannooligosaccharides from Gleditsia sinensis by Xylogone sphaerospora β-mannanase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Rheological Characterization of Binary System of Xanthan Gum and Locust Bean Gum: Effect of NaCl
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Xylogone sphaerospora 유래 ${\beta}$-mannanase 정제 및 Konjac Glucomannan 가수분해 올리고당의 중합도별 Bifidobacterium spp.에 대한 증식활성
Applied Biological Chemistry
2008 .01
재조합 대장균으로부터 생산된 Bacillus licheniformis WL-12의 Mannanase 특성
Journal of applied biological chemistry
2010 .01
효소적 가수분해법에 의한 Gum류의 Gel 유동특성 변화
한국식품영양과학회지
2002 .06
Konjac Glucomannan 가수분해 올리고당의 중합도별 Bifidobacterium spp.에 대한 대사활성
한국식품영양과학회지
2004 .08
Rheological Differences of Waxy Barley Flour Dispersions Mixed with Various Gums
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
Influence of Synergism between ${\kappa}\;-Carrageen$ and Locust Bean Gum on the Recrystallization of Ice in a Model System
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
Rheological and Pasting Properties of Naked Barley Flour as Modified by Guar, Xanthan, and Locust Bean Gums
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Comparisons of Growth Activity of Bifidobacterium spp. by Galactosyl, Glucosyl manno-Glucomanno and Galactosyl manno-oligomers Obtained from Various Microbial Hemicellulases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Polygalacturonase의 활성 증진 및 이를 이용한 식물 단세포 제조 방법
한국식품영양과학회지
2007 .12
몇가지 천연 및 합성 고무질이 Sodium Caseinate의 거품성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1994 .01
Effects of Cellulose Gums on Rheological Interactions in Binary Mixtures of Xanthan Gum and Locust Bean Gum
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .09
Separation and Identification of Galactosylmanno-oligosaccharides from Hydrolyzate of Brown Copra Meal by Trichoderma β-Mannanase
Journal of applied biological chemistry
2008 .01
Production of Mannooligosaccharides by the Penicillium purpurogenum Mannanase
한국식품영양과학회지
1994 .07
중합도별 gum류 가수분해 올리고당과 urea관련화합물과의 반응혼합물이 항산화능에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2004 .01
Xanthan gum의 생산과 응용
식품공업
1978 .01
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