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Production of Mannooligosaccharides by the Penicillium purpurogenum Mannanase
한국식품영양과학회지
1994 .07
Bacillus licheniformis amylase(BLMA)의 생산성 향상을 위한 재조합 대장균의 배지 최적화
한국식품과학회지
1994 .08
Trichoderma harzianum 유래 ${\beta}$-mannanase에 의한 Locust Bean Gum 가수분해 올리고당의 동정 및 Bifidobacterium spp.에 대한 생육활성
Applied Biological Chemistry
2005 .01
효소적 가수분해법에 의한 Gum류의 Gel 유동특성 변화
한국식품영양과학회지
2002 .06
Hemicellulose계열 올리고당 탐색 및 탄소원 대체에 의한 장내세균 생육활성용 신규 MRS배지의 조제
Journal of applied biological chemistry
2008 .01
[P5-20] Cloning and Expression of Alpha-amylase gene from Bacillus licheniformis in Escherichia coli and Lactobacillus brevis 2.14
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effects of Specific Growth Rate on Production of Bacillus licheniformis Maltogenic Amylase in Recombinant Escherichia coli
Food Science and Biotechnology
1999 .08
Heterologous Gene Expression of aprE2 Encoding a 29 kDa Fibrinolytic Enzyme from Bacillus subtilis in Bacillus licheniformis ATCC 10716
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Specificity of β-Mannanase from Trichoderma sp. for Amorphophallus konjac Glucomannan
Food Science and Biotechnology
2006 .10
Bacillus licheniformis가 생산하는 α-Amylase의 열안정성에 미치는 금속이온 및 기질의 영향
한국식품과학회지
1992 .08
Bacillus licheniformis배지의 Isoflavonoids ( Isoflavonoids from the liquid media of Bacillus licheniformis )
산림바이오에너지
2001 .12
Effects of Cellulose Gums on Rheological Interactions in Binary Mixtures of Xanthan Gum and Locust Bean Gum
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .09
Treatment of fishery waste by Bacillus licheniformis TK3-Y possessing multiple enzymes
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Expression of Cyclodextrin Glucanotransferase from Bacillus macerans in Recombinant Escherichia coli
Food Science and Biotechnology
1995 .12
Properties of Hydrolysates from Kiwifruit by Bacillus sp. β-mannanase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
A New Method for the Preparation of Mannotriose from White Copra Meal Using the Enzyme System and Yeast Fermentation
한국식품영양과학회지
1995 .12
Simultaneous Expression of Bacillus licheniformis Maltogenic Amylase and Ther-mostable Amylase in Recombinant Escherichia coli
Food Science and Biotechnology
1999 .12
Antibacterial Activity of Lysozyme - Galactomannan Conjugate against Escherichia coli
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .12
Anti-atopic dermatitis effect of cheongkukjang prepared with Bacillus licheniformis, Bacillus subtilis, Bacillus amyloliqefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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