지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
The effect of gamma-irradiation on the changes of photosynthetic efficiency in Kanpei (Citrus unshiu × C. sinensis)
Plant Biotechnology Reports
2022 .04
Effect of Citrus sinensis L. on Fermentation Characteristics and Antioxidant Activity of Yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comprehensive Comparison of Antioxidant Activity and Total Flavonoid Content in the Whole Fruit, Flesh and Peel of Orange ( Citrus sinensis)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant and Antibacterial Activity of Carrot Seed Oil according to Seed Separation Grade and Extraction Methods
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
차나무 부위별 추출물의 미백, 주름 개선과 피부보호 효과
한국약용작물학회지
2022 .10
차나무 부위별 추출물의 이화학적 특성
한국약용작물학회지
2022 .06
Effects of Blending Oil and Antioxidants to Prevent Rancidity of Sancho Oil
한국약용작물학회지
2018 .12
과수봉지의 특성 평가(I) : 오일 코팅지(배봉지)의 특성
펄프·종이기술
2017 .10
Antioxidant and antimicrobial activities of muscadine grape extracts
Food Science and Preservation
2015 .02
Lead (Pb) Concentrations in Soil, Air and Fruits of Sweet Orange (Citrus sinensis L. Osbeck) in Selected Landuse in Port Harcourt Metropolis, Rivers State, Nigeria
Journal of forest and environmental science
2018 .01
Antimicrobial Effect of Vetiver Oil and Its Applications on Active Packaging
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
Antimicrobial Effect of Phytochemicals to Listeria monocytogenes Isolated from Slaughterhouses
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Antimicrobial and Antioxidant Activities of Dendropanax morbiferus Extracts with Different Ethanol Concentrations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
In Vitro Antimicrobial Activity of Different Solvent Extracts from Moringa stenopetala Leaves
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .03
Comparison of Antioxidant Activity of Peony Seed Oil and Cake
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
에탄올 농도별 당유자 잎의 최적추출조건 및 생리활성 평가
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Effect of Enzymatic Hydrolysis on Black Seed (Nigella sativa) Oil Yield, Thymoquinone Content of the Oil, and Antioxidant Properties of Defatted Seed Meal
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of In Vitro Antioxidant Activity of Phellinus linteus and Cordyceps sinensis Extracts According to Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Early Selection of Zygotic Plants in ‘Shiranuhi’ Mandarin [(Citrus unshiu × C. sinensis) × C. reticulata] × ‘Sanguinelli’ Blood Orange (C. sinensis) Hybrids using Embryo Culture
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
0