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과수봉지의 특성 평가(I) : 오일 코팅지(배봉지)의 특성
펄프·종이기술
2017 .10
Effects of Blending Oil and Antioxidants to Prevent Rancidity of Sancho Oil
한국약용작물학회지
2018 .12
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
Anti-Inflammatory Effects of Black Cumin (Nigella sativa L.) Seed Oil in LPS-Induced RAW264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
우리나라 식용유지 산업의 발자취
식품과학과 산업
2017 .12
Domestic Market Trend of Edible Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
식물성 유지 10종에 대한 주요 Phytosterol 함량 분석
한국식품영양학회지
2021 .01
식물 정유 clove oil 및 pine oil의 잡초방제 효과와 성분분석
Weed&Turfgrass Science
2021 .03
Comparison of Antioxidant Activity of Peony Seed Oil and Cake
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Evaluation of the Phenolic Content, Antioxidant and Antimicrobial Activities of Oil and Non-Oil Extracts of Citrus sinensis (L.) Osbeck Seeds
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .09
Antioxidant and Antibacterial Activity of Carrot Seed Oil according to Seed Separation Grade and Extraction Methods
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Antioxidant Activities in Leaves of Perilla with Cultivar at Different Growth Times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
차나무 추출물 함유 유기농업자재 중 주성분 정량분석법 확립
농약과학회지
2020 .12
Evaluation of Anti-Oxidative, Anti-Inflammatory and Anti-Allergic Activities of Cold-Pressed Citrus Junos Seed Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical Composition and Properties of Sancho Oil Extracted from Zanthoxylum schinifolium Seeds
한국약용작물학회지
2022 .02
식물성 유지 및 수중유적형 유화계에서 육두구 종자 에탄올 추출물의 항산화활성 평가
Food Science and Preservation
2023 .04
pH-Stat 및 Multi-Step In Vitro 소화모델을 이용한 Algae Oil과 DAG-Rich Algae Oil의 가수분해 특성 평가
한국식품영양과학회지
2018 .11
Effect of Seed Priming to Enhance Extraction Yield and Phytochemical Activity of Cold-pressed Carrot Seed Oil
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Global Edible Oil Market Status
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A Comparative Study on the Quality Characteristic and Antioxidant Activity according to Oil Extraction Methods of Cabbage and Kohlrabi Seeds
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
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