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Change of Gene Expression as Related to Ripening of Citrus Fruits in High Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Development and Utilization of Citrus Functional Material in Jeju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Study on Chemical Components of the Jeju Buckwheat according to Germination Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Selection of Differentially Expressed Genes in Response to High Temperature from Transcripts of Ripening Citrus Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Effect of roasting treatment on the chemical composition of Citrus (Citrus unshiu) peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Functional Properties of Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analyses of Hormones, Gene Expressions, and Metabolites Related to the Capsicum annuum Fruit Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Soil Chemical Properties of Citrus Orchards in Jeju
한국토양비료학회지
2020 .02
온주밀감의 시기별 대사체 분석
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Changes in Fruit Characteristics of ‘Hongro’/M.26 according to Ethephon Treatment during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Metabolomic Profiling and Antioxidant Activity of ‘Hayward’ and ‘Haegeum’ Kiwifruit Cultivars Following Exogenous Ethylene Treatment
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Variation of Physico-chemical Properties During Fruit Ripening of Three Tomato Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Genetic Relationships by Flavonoids Contents in the Native Jeju Citrus
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Study of Development and Industrialization on Functional Materials Using Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
만감류의 자근 발생의 원인과 수체에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Quantification of β-Cryptoxanthin in Jeju Citrus Fruits by UPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant and Anti-Inflammatory Effects of Solvent Fractions from the Native Citrus of Jeju ‘Hongkyool’ and ‘Pyunkyool’ Peel
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Analysis of Functional Components in Citrus unshiu Peel Extract and Its Protective Effects on Caco-2 Intestinal Epithelial Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparative Metabolomics Association between Fruit Ripening and Targeted Metabolites in Two Strawberry Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
재래귤 ‘청귤’의 성분 분석과 항염 활성
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
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