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Alternative food applications in the bakery industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
비건김치의 저장조건에 따른 유기산 및 휘발성염기질소의 변화
농업생명환경연구
2021 .10
Quality Characteristics of Vegan Dumpling According to Thermal Treatment of Tofu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
What is the New Vegan Secret Food, Aquafaba?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Study on the Quality Characteristics and Consumer Preferences of Vegan Rice Muffins Replaced Sugar with Jujube
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative Evaluation of the Nutritional, Rheological and Sensory Properties of Vegan Cheese and Commercial Dairy Cheese
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical and functional properties of vegan muffins fortified with hempseed protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Enhancing Anti-inflammatory and Osteogenic Properties of Vegan Herbal Fishcake Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Novel Vegan Mayonnaise using Commercial Tofu Wastewater(Aquaforté)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Plant-Based (Dairy-Free) Frozen Desserts from Various Functional Vegan Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Sensory characteristics and consumer acceptance test of bakery products made with hwang-geum-al and imported wheat variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Natural Bigels as Sustainable Butter Alternatives in Bakery Applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
균사체 기반 비건 가죽 소재 개발: 제지 공정을 통한 지속 가능성 강화
펄프·종이기술
2025 .02
발효비지 분말을 첨가한 비건 영양바의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2021 .08
Comparative Analysis of Quality Characteristics of Strawberry Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparative evaluation of the physicochemical profile of dried laver in Korea for quality grade determination
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Quality evaluation of agricultural products mainly used in processed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Partial Substitution of Melissa Officinalis Powder on Muffin Quality Characteristics
산업식품공학
2022 .05
Comparative Analysis of Fresh Deodeok Characteristics according to Quality Grades
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Comparative Fruit Quality and Metabolic Responses at Different Maturity of Strawberry Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
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