지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2020
2019
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of Muffins Added with Durian (Durio zibethinus) Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Capacity of Black Rice Muffins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Influence of the addition of red ginseng marc powder on the quality and antioxidant activity of muffins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of muffins added with different rice variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Activity and Sensory Characteristics of Muffins Containing Freeze-Dried Banana Peel Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Muffins Added with Forsythia fructus Seed Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Heat Treatment effects on In Vitro Digestibility of Sweet Pumpkin Flour and its Food Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Muffins Containing Tetragonia tetragonoides Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality and sensory characteristics of Muffin added with "Fuji" apple pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Total Antioxidant Effect of Hongguk Muffins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Proteins on Quality Characteristics of Rice Based Gluten-Free Muffin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Muffin with Added Sansuyu (Corni fructus) fruit Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant Activity of Shiitake Mushroom (Lentinus edodes) Water Extract Cultivated in Smart Farm System and Its Quality Characteristics Effect in Muffins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Partial Substitution of Melissa Officinalis Powder on Muffin Quality Characteristics
산업식품공학
2022 .05
레몬그라스 분말을 첨가한 머핀의 품질특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2015 .10
블루베리 분말을 함유한 블루베리 머핀 개발 및 가스치환포장된 블루베리 머핀의 유통기한 결정
산업식품공학
2016 .01
Quality Characteristics of Muffins Added with Fucoidan Red Yeast (Monascus purpureus) Rice Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
카무트 분말을 첨가한 머핀의 품질특성 및 항산화 작용
한국식품과학회지
2021 .10
Quality Characteristics of Muffins Containing Kamut (Triticum turanicum Jakubz) Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
0