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Effect of Monascus-Fermented Grain Vinegar on in vitro Anti-Hyperglycemic Enzyme and Anti-obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant and Anti-hyperglycemic Activities of Water-Soluble Vitamins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
In vitro and In vivo Anti-hyperglycemic Effect of Phenolic Compounds isolated from Oryza sativa L. (Keun-nun-Jami) Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Enhancement of Anti-hyperglycemic Activity of Jeju Onion (Allium cepa L.) extract by Heat-treatment Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
한국 커피 산업 발전사
식품과학과 산업
2020 .12
Development of Codonopsis lanceolata Jung Kwa and Evaluation of Its Anti-Oxidant and Anti-Hyperglycemic Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
In vitro and In vivo Anti-hyperglycemic Effects of Chlorogenic acid isolated from Keun-nun-Jami (Oryza sativa L.) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Diphlorethohydroxycarmalol induces Ca2+-dependent glucose uptake of muscle in C2C12 cells and hyperglycemic zebrafish
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-Oxidant and Anti-Hyperglycemic Effects of Ginseng Jung Kwa with Jochung and Xylose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
In-vitro and In-vivo Anti-hyperglycemic Effects of Nipa palm (Nypa fruticans Wurmb.) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
In vitro antioxidant, anti-hyperglycemic, anti-cholinesterase, and inhibition of nitric oxide production activities of methanol and hot water extracts of Russula rosacea mushroom
한국버섯학회지
2015 .01
Physicochemical comparison of coffee beans sold by coffee franchises
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Activity and Anti-Hyperglycemic Effect of Matcha (Camellia sinensis) in Oxidative Stress and High Glucose-Induced Neurotoxicity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
성인 여성에서 커피 섭취와 허리둘레를 기준으로 한 비만과의 관련성 - 2012~2016 국민건강영양조사 자료를 이용하여
한국식품영양학회지
2019 .01
대학생들의 커피에 대한 인식과 섭취행태가 효능 및 부작용에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .04
Coffee cultivation techniques, impact of climate change on coffee production, role of nanoparticles and molecular markers in coffee crop improvement, and challenges
Journal of Plant Biotechnology
2021 .12
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Bacillus sp. by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Determination of Caffeine and Heavy Metals Content in Coffee from Small Coffee Shops
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Lactic Acid Bacteria by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
In-vitro and In-vivo Anti-hyperglycemic Effects of Nipa palm (Nypa fruticans Wurmb) Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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