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Responses of the phenolic compounds of Zea mays under heavy metal stress
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Differential Effects of Methoxylated p-Coumaric Acids on Melanoma in B16/F10 Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .03
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
건강기능식품 프랑스해안송껍질추출물 중 UPLC-MS/MS를 이용한 Ferulic acid, Caffeic acid, Catechin, Taxifolin 동시분석법 개발 연구
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Stability of phenolic acids and the effect on weed control activity
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Comparative study of the Structure and Antioxidant Activity of Protocatechuic Acid and Phenolic Acid Derivatives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
시설 및 노지 재배 오디의 숙기에 따른 기능성 성분 함량 분석
한국식품영양과학회지
2015 .10
품종에 따른 국내산 비트(Beta vulgaris L.)의 항산화 활성 및 페놀 화합물 조성 비교
한국식품영양과학회지
2021 .10
Ferulic Acid로 가교결합된 Sodium Caseinte 코팅지의 특성 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .10
Screening of Isolated Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria for Bioavailability of Dietary Phenolic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Investigation of Phenolic, Flavonoid, and Vitamin Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
페룰산의 사료 내 첨가가 육계 생산성, 도체 특성, 혈중 성분 및 장내 균총에 미치는 영향
한국가금학회지
2022 .03
Chemical composition of different parts of ramie (Boehmeria nivea)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
건강기능식품 원료로서 나주 배박 추출물의 지표성분 분석법 벨리데이션
한국식품영양과학회지
2015 .11
Conversion of Rutin to Quercetin by Acid Treatment in Relation to Biological Activities
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
포장필름을 달리한 팽이버섯의 저장 온도별 품질변화 및 유기산 함량
한국버섯학회지
2015 .01
Rice bran fermentation by lactic acid bacteria to enhance antioxidant activities and increase the ferulic acid, ρ-coumaric acid, and γ-oryzanol content
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
산처리를 이용한 사과박의 플라보노이드 전환 및 항산화 활성 변화
한국식품영양과학회지
2023 .02
The inflammatory activity of purified-ferulic acid from Tetragonia tetragonioides
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
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