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Differential Effects of Methoxylated p-Coumaric Acids on Melanoma in B16/F10 Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .03
페룰산의 사료 내 첨가가 육계 생산성, 도체 특성, 혈중 성분 및 장내 균총에 미치는 영향
한국가금학회지
2022 .03
The inflammatory activity of purified-ferulic acid from Tetragonia tetragonioides
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
Comparison of Arabinoxylan and Ferulic Acid Contents in Major Korean Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Optimization of Ferulic Acid Extraction from Corn Bran According to the Pretreatment Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
건강기능식품 프랑스해안송껍질추출물 중 UPLC-MS/MS를 이용한 Ferulic acid, Caffeic acid, Catechin, Taxifolin 동시분석법 개발 연구
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Ferulic Acid Improves Palmitic Acid-Induced Insulin Resistance by Regulating Phosphorylation of IRS-1 residues in L6 Skeletal Muscle Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
나트륨 저감 제품에 대한 태도, 수용도 및 나트륨 인지가 나트륨 저감 식품 구매의도에 미치는 영향 - 식품전문가를 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
모링가 부위별 추출물의 항산화 활성 및 파이토케미컬 함량
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
Ferulic Acid Grafted Self-Assembled Fructo Oligosaccharide Micro Particle for Targeted Delivery to Colon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A Study on Establishment and Application of Sodium Reference Value for Selecting Restaurants Using Less Sodium in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
나트륨 고섭취자의 특성 및 섭취 영향 요인에 대한 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Responses of the phenolic compounds of Zea mays under heavy metal stress
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Ferulic Acid Ethyl Ester Reduces LPS-induced Inflammation by Inhibiting Reactive Oxygen Species-regulated NF-κB and AP-1 signaling pathway in RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Menu Plan for Low Sodium Diet and Effect of Low Sodium Dietary Intervention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Fermentation Characteristics of Low-Sodium Kimchi Containing Amino Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Study on the sodium content distribution of processed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Establishment of bioreactor cultures for the production of chlorogenic acid and ferulic acid from adventitious roots by optimization of culture conditions in Angelica acutiloba (Siebold & Zucc.) Kitag
Plant Biotechnology Reports
2022 .04
Sodium Reduction Education and Effectiveness Evaluation for Designation of Low-Sodium Menu Restaurants in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국민건강영양조사를 활용한 나트륨 섭취량과 열량 대비 나트륨 섭취량에 대한 코호트 분석
한국식품영양학회지
2020 .01
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