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고지방-고콜레스테롤 유도 흰쥐에 대한 초석잠이 첨가된 선식의 지방개선 효과
한국식품영양과학회지
2018 .06
Effects of Capsicum Oleoresin on the Energy Expenditure and Mitochondrial Content of Brown Adipose Tissue in Mice Fed a High-Fat Diet
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .12
Physicochemical properties of mixed grain sunsik according to heat treatments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Sunsik added with Germinated Wheat and Herbal Plant Extract: Its Quality Characteristics and Antioxidant Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
찔레꽃 및 찔레꽃 복합물 추출물이 고지방·고콜레스테롤 식이 흰쥐의 지질 함량 개선에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .06
대기압 플라즈마가 선식의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
The association between metabolic syndrome and heart failure in middle-aged men and women : population-based study of 2 million individuals
Epidemiology and Health
2022 .01
곰보배추섭취가 고지방과 고콜레스테롤 식이 랫드에서의 항산화 효소활성 및 산화적 손상에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
고지방식이를 섭취한 흡연 흰쥐모델에서 양파껍질 추출물의 혈액지질 대사 개선 효과
한국식품영양과학회지
2016 .02
셀레늄 강화 시금치가 고지방 및 고콜레스테롤 식이 흰쥐의 항산화 효소활성 및 산화적 손상에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
발아현미 선식의 품질 및 이화학적 특성
한국식품과학회지
2017 .10
Optimum Formulation and Its Properties of Sunsik, Cereal Based Ready-to-Drink Korean Beverage, added with Germinated Wheat and Herbal Plant Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Dietary Bamboo Charcoal Decreased Visceral Adipose Tissue Weight by Enhancing Fecal Lipid Excretions in Mice with High-Fat Diet-Induced Obesity
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .09
Antioxidant Activity of Apocynum venetum Leaves Extract According to Fermentation Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
High Hydrostatic Pressure Extract of Red Ginseng Attenuates Inflammation in Rats with High-fat Diet Induced Obesity
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .12
율무 선식이 고지방식이 마우스의 비만 및 고지혈증에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2021 .07
Adjusting for reverse causation to estimate the effect of obesity on mortality after incident heart failure in the Atherosclerosis Risk in Communities (ARIC) study
Epidemiology and Health
2016 .01
대봉감의 항산화, 항염증 및 면역증강 효과
한국식품영양과학회지
2015 .04
구증구포 처리 대두 추출물의 항산화 활성 및 Angiotensin-Ⅰ Converting Enzyme 저해 효과
한국식품영양학회지
2020 .01
도토리의 일반성분 분석 및 도토리 추출물과 고지방 식이의 병행섭취 시 흰쥐 체내에서 혈중 지질인자와 사이토카인에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .02
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