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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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구증구포로 제조한 선식이 고지방 식이를 섭취한 비만 쥐의 생체 내 항산화력에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2020 .01
Effects of Capsicum Oleoresin on the Energy Expenditure and Mitochondrial Content of Brown Adipose Tissue in Mice Fed a High-Fat Diet
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .12
찔레꽃 및 찔레꽃 복합물 추출물이 고지방·고콜레스테롤 식이 흰쥐의 지질 함량 개선에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .06
고지방식이를 섭취한 흡연 흰쥐모델에서 양파껍질 추출물의 혈액지질 대사 개선 효과
한국식품영양과학회지
2016 .02
곰보배추섭취가 고지방과 고콜레스테롤 식이 랫드에서의 항산화 효소활성 및 산화적 손상에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
셀레늄 강화 시금치가 고지방 및 고콜레스테롤 식이 흰쥐의 항산화 효소활성 및 산화적 손상에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
옥수수 색소 2호 품종의 알곡과 속대 추출물을 첨가한 고지방-고콜레스테롤 식이가 흰쥐의 항산화 활성에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
고지방-콜레스테롤 식이 급이 흰쥐에 대한 동결건조 마늘분말의 지질개선 효과
한국식품영양과학회지
2017 .09
Fermented Rice Bran Using Lactobacillus plantarum EM or Weissella koreensis DB1 Exerts Cholesterol-Lowering and Anti-obesity Effects in Mice Fed a High-Fat and High-Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The association between metabolic syndrome and heart failure in middle-aged men and women : population-based study of 2 million individuals
Epidemiology and Health
2022 .01
발아현미 선식의 품질 및 이화학적 특성
한국식품과학회지
2017 .10
고지방식을 섭취한 C57BL/6J 마우스에서 혼합유산균(Lactobacillus casei WK3, Enterococcus faecium WK5, Bifidobacterium longum WK9, Lactobacillus plantarum K-1)의 콜레스테롤 및 내장지방 저하
한국식품영양과학회지
2018 .12
Antioxidant Activity of Apocynum venetum Leaves Extract According to Fermentation Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
율무 선식이 고지방식이 마우스의 비만 및 고지혈증에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2021 .07
Dietary Bamboo Charcoal Decreased Visceral Adipose Tissue Weight by Enhancing Fecal Lipid Excretions in Mice with High-Fat Diet-Induced Obesity
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .09
Adjusting for reverse causation to estimate the effect of obesity on mortality after incident heart failure in the Atherosclerosis Risk in Communities (ARIC) study
Epidemiology and Health
2016 .01
초석잠과 인삼의 항산화 활성 및 분말로 첨가한 쿠키의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2017 .01
초석잠 뿌리 분말을 첨가한 타락죽의 이화학적 및 관능특성
한국식품영양과학회지
2016 .06
Variation of Growth and Major Content according to Harvesting Stage of Stachys sieboldii Miq.
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
High Hydrostatic Pressure Extract of Red Ginseng Attenuates Inflammation in Rats with High-fat Diet Induced Obesity
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .12
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