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Enhancement of functional substances and fermentation characteristics using complex fermentation of low-use forest resources with koji and useful microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
수수 및 단수수 [Sorghum bicolor (L.) Moench] 수집 유전자원의 내염성 비교 평가
한국육종학회지
2020 .01
Antidiabetic, Antioxidant and Metabolite Profiles of Sorghum Grains during Heat Treatment and Lactic Acid Bacteria Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-Inflammatory Activity of Sorghum (Sorghum bicolor L.) Ethanol Extracts in RAW264.7 Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Aroma and Quality Characteristics of Distilled Liquor by Solid-State Fermentation Using Sorghum and Corn
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Sorghum-encoded microRNAs: current status and future prospects
Plant Biotechnology Reports
2024 .09
메밀속성장 및 시판된장의 품질특성
산업식품공학
2016 .01
Unveiling the Potentials of Sorghum ( Sorghum bicolor (L.) Moench) Germplasms for Sustainable Nutrition and Healthy Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Investigation of Growth Characteristics to Select Superior Sorghum Accessions from Sorghum bicolor Genetic Resources
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
기계수확용 다수성 조생 수수 ‘청풍’
한국육종학회지
2019 .01
Soybean koji와 Rice koji를 첨가하여 발효한 도루묵(Arctoscopus japonicus) 액젓의 상온 저장 중 이화학적 품질변화
한국수산과학회지
2016 .04
Quality Characteristics of Korean Traditional Wines with Different Amounts of Sorghum and Corn
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Nitrogen Fertilization Levels and its Split Application of Nitrogen on Growth Characters and Productivity in Sorghum × Sudangrass Hybrids [Sorghum bicolor (L.) Moench]
한국초지조사료학회지
2016 .01
Characterization of Agronomic Traits and Composition of Antioxidant Compounds in Sweet Sorghum (Sorghum bicolor L. Moench) Germplasms
Plant Breeding and Biotechnology
2019 .01
수수의 종자와 새싹채소의 기능성분 분석
한국유기농업학회지
2017 .01
수수의 탄닌 함량이 소화효소에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .10
Nutrient Composition of Indonesian Specialty Cereals: Rice, Corn, and Sorghum as Alternatives to Combat Malnutrition
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Assessment of allelopathic potential in Sorghum bicolor (L.) Moench shoot extract for weeds control
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2015 .10
Effects of seaweeds on rice koji production
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
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