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오존산화에 의한 폐간장의 색도 및 COD 제거효과에 대한 연구
한국수처리학회지
2016 .01
Variation of the antioxidant activity of squid jeotgal by altering the level of added soy isoflavones and storage duration
International journal of advanced smart convergence
2019 .01
Bioethanol production from soy pulp (Okara, Bisi) using galactose adapted yeast via separate hydrolysis and fermentation
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
Promoting alkali and alkaline-earth metals on MgO for enhancing CO₂ capture by first-principle calculations
한국고분자학회 학술대회 연구논문 초록집
2015 .04
Promoting alkali and alkaline-earth metals on MgO for enhancing CO₂ capture by first-principles calculations
한국고분자학회 학술대회 연구논문 초록집
2015 .10
Density Functional Study of a Single M (M=Alkali, Alkaline Earth Metals) Doped g-C₃N₄ Catalysts for the Transesterification Reaction
AFORE
2022 .09
Microbial Hydrogen Production by Gas Fermentation with Pressurizing Process
한국생물공학회 학술대회
2020 .06
마늘 첨가량에 따른 무지개 송어두 액젓의 품질 특성
한국산학기술학회 논문지
2021 .10
Determination of Alkali and Alkaline Earth Metal Oxide Solubility in Molten LiCl Salt at 923 K
한국방사성폐기물학회 학술대회
2019 .01
국내 자생 전호 잎 발효물의 항산화 및 미백 활성
KSBB Journal
2025 .03
건조공기와 SF6 gas의 연면방전에 따른 방사전자파 비교
한국조명·전기설비학회 학술대회논문집
2022 .05
SF6 및 C₄F7N/CO₂ 가스에 대한 GIS 결함의 DC PDIV 및 BDV 특성 연구
대한전기학회 학술대회 논문집
2022 .07
SF6, g3, CO2-O2 가스에 따른 가스차단기의 차단 성능 비교
대한전기학회 학술대회 논문집
2021 .07
플라즈마를 사용한 고농도 SF6 가스 분해 반응기 설계 및 이에 관한 연구
한국에너지기후변화학회 학술대회
2019 .05
SF6 가스 중 평판전극 구조에서 금속 이물의 AC/DC 부상 특성 비교 연구
대한전기학회 학술대회 논문집
2022 .07
아티초크 유산균 발효물의 발효 전후의 항산화 활성에 관한 연구
한국산학기술학회 논문지
2021 .09
Evaluation of Antioxidant Activities from Various Vegetable and Berry Juices Related with Phenolic Compound Contents
한국생물공학회 학술대회
2016 .04
아민화된 폴리페닐렌 옥사이드막에 의한 기체 투과 특성에 관한 연구
멤브레인
2015 .01
휴대용 가스용기의 잔류가스 회수 장치
한국기계가공학회 춘추계학술대회 논문집
2015 .04
Enhancement of Antioxidant Activity, Total Phenolic and Flavonoid Content of Saccharina japonica by Submerged Fermentation with Aspergillus oryzae
KSBB Journal
2015 .02
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