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The changes in antioxidant activities of adzuki bean (Vigna angularis var. nipponensis) with various heat treatments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Activities in Leaves of Perilla with Cultivar at Different Growth Times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-thrombosis and Anti-oxidant activities of Seven Varieties of Red bean (Vigna angularis)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
커피빈의 물리화학적 결점에 따른 추출액의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
삼채의 잎, 인경, 뿌리의 총페놀 함량, 총플라보노이드 함량 및 항산화능
한국식품과학회지
2015 .04
Quality Characteristics of Korean Adzuki Bean (Vigna angularis) Paste according to Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
반응표면분석법을 이용한 댕댕이 기능성성분의 마이크로웨이브추출조건 최적화
Food Science and Preservation
2017 .09
적치커리 추출물의 항산화 및 당대사 관련 효소 활성
산업식품공학
2022 .08
Lutein Contents and Antioxidant Activity in Various Small Red Bean Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Phenolic Contents and Antioxidant Capacities of New Adzuki Bean (Vigna angularis L.) Cultivar‘Hongda’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
연잎, 연 줄기 및 연자방 추출물의 In Vitro 항산화 활성과 항균 활성에 관한 연구
한국식품영양학회지
2017 .08
Effect of Ethanol Extract from Vaccinium corymbosum on Sarcopenia Induced by Dexamethasone in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Microwave and Conventional Heating on Chemical Properties, Antioxidant Activities, and Cytotoxicity of Turmeric Pigments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Microwave-assisted Deglycosylation Improved Inhibitory Activity of Natural Compounds against Melanin Biosynthesis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Microwave drying characteristics of squash slices
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Variation in phenolic content, flavonoid content, and antioxidant capacities of radish sprouts (Raphnus sativus) exposed to red and blue light-emitting diodes during cultivation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Origin and Seed Weight on the Levels of Health-Promoting Metabolites in Mung Beans (Vigna radiate L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Various domestic heating processes changed content, digestibility, and radical scavenging capacities of Su Ri Chwi
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Optimization of the microwave-assisted extraction characteristics for bioactive compounds from eggplant (Solanum melongena L.)
Food Science and Preservation
2019 .07
A comparison of the characteristic properties between soybean (Glycine max [L.] Merrill) seeds with different seed coat colors
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
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