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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Moulding Process Characterization of Paper Bottles using Computed Tomography
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Collection of Ear Mushrooms Genetic Resources and Determination of Suitable Conditions For the Bottle Cultivation
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Determination of Sb in Beverages Packed with Plastic Bottles by Microwave-assisted Wet Digestion with a Single Reaction Chamber and Subsequent ICP-MS Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Investigation of the foodborne pathogen inactivation efficacy of commercial baby bottle and knife sterilizers
한국식품과학회지
2023 .12
Absence of AVP1 transcripts in wild type watermelon scions grafted onto transgenic bottle gourd rootstocks
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
다수성 병재배용 느타리 신품종 『만타리』의 균사배양 및 생육특성
한국버섯학회지
2016 .01
MS-전자코를 사용한 페트(polyethylene terephthalate) 생수병과 뚜껑의 이취 이행 분석
한국식품과학회지
2015 .08
Standard Analysis of Nanomaterials and Antimicrobial Test of Nanomaterials-Applied Films and Bottles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
꽃송이버섯 병재배 적합 배지 개발
한국버섯학회지
2019 .01
버섯 병재배를 위한 배지조성물의 종합관리 모델
한국버섯학회지
2016 .01
식품산업에서 활용되는 식품안전 분석기술의 현황
식품과학과 산업
2018 .03
Quality Properties of Omija Beverage Based on the Storage Container and Storage Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
중고온성 병재배용 느타리 신품종 『흑타리』의 특성
한국버섯학회지
2015 .01
Validation of Analysis Method of PAHs Using GC/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
용기 및 저장온도가 오미자음료 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2017 .11
제초제 포장지 색상이 소비자들의 뇌파에 미치는 영향
Weed&Turfgrass Science
2018 .09
병재배용백색느타리신품종 『백선』의 균사배양및생육특성
한국버섯학회지
2019 .01
고분자 필름 라미네이트 종이용기의 재활용을 위한 필름 분리 방법
펄프·종이기술
2021 .04
카사바줄기칩을 활용한 팽이버섯 병재배용 배지의 조성
한국버섯학회지
2016 .01
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