지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Inactivation of Escherichia coli O157:H7 inoculated on various types of spoons using a multipurpose sterilizer
한국식품과학회지
2023 .12
Inactivation of Salmonella Typhimurium, Escherichia coli O157:H7, and Listeria monocytogenes in Apple Puree by Combined Treatment with Mild Heat and High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Inactivation of foodborne pathogens on alfalfa seeds by dry heat treatments without affecting of seed germination
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Inactivation of Staphylococcus aureus Using Combined Treatments of Essential Oil Vapors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
후춧가루에 인위접종된 Escherichia coli O157:H7, Salmonella Typhimurium에 대한 UV-C와 mild heat의 살균 효과
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
광펄스 처리 용기의 재질에 따른 대장균의 사멸 효과
산업식품공학
2021 .08
X-Chromosome Inactivation: A Complex Circuits regulated by Non-coding RNAs and Pluripotent Factors
한국동물번식학회지
2017 .01
Effect of Light Emitting Diodes on inactivation of food-borne pathogens in various acidic environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Inactivation influences on Escherichia coli DS5α by irradiation with 405 nm violet-light
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .09
Inactivation of Salmonella Typhimurium in Biofilm on a Stainless Steel Surface by Treatments with Gaseous Chlorine Dioxide and Formic Acid Vapor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Inactivation of Staphylococcus aureus and Escherichia coli in Milk by Different Processing Sequences of Ultrasound and Heat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
포장 재질에 따른 대장균의 광펄스 처리 사멸 효과
산업식품공학
2024 .05
Factors Affecting the Inactivation of Foodborne Pathogens by High-Pressure Processing (HPP) and Its Mechanistic Insights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
GC-MS/MS Analysis of Migration Substances from Baby Bottles and Storage Containers under Real Use Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Inactivation trends of Bacillus cereus and Listeria monocytogenes grown in tryptic soy broth to the early stationary phase and subjected to ultraviolet irradiation
한국식품과학회지
2022 .12
UV-C, 에탄올 처리가 신선편이(Fresh-cut) 씨 없는 수박의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2023 .02
Inactivation of Vibrio vulnificus by intense pulsed light treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
양상추에 인위접종된 Escherichia coli O157:H7, Salmonella Typhimurium과 Listeria monocytogenes에 대한 저온 플라즈마와 UV-C의 살균 효과
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
The Effects of combined Treatment of Plant Extracts and Fumaric Acid on the Inactivation of Microorganisms on Endive
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
보육시설과 지역아동센터 칼과 도마의 미생물학적 안전성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
0