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The Effect of pH Control by Organic and Inorganic acid/base on Reducing Biogenic Amines in the Fermented Fish Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of Biogenic Amines in Commercial Fish Sauces by HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Biogenic Amines in Korean Fermented Food : Formation, Detection, and Control
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
시판 까나리(Ammodytes personatus) 액젓의 biogenic amines 함량
한국수산과학회지
2015 .12
젓갈류 및 배추김치에서의 바이오제닉 아민류 함량 조사 연구
한국수산과학회지
2019 .02
국내산 시판 멸치(Engraulis japonicas) 액젓의 품질평가
한국수산과학회지
2018 .12
Effect of organic acids on the formation of biogenic amines in fermented anchovy sauce comprising raw anchovy materials with different levels of freshness
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Physical and chemical properties of Korean fermented fish sauces from different fish species
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Biogenic Amines Content and Physiological Activities of Makgeolli According to Fermented Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quantitative of Biogenic Amines in Commercial Salted and Fermented Sand Lance, Ammodytes personatus, Sauce
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
원료의 선도가 멸치액젓의 품질 및 위생안전성에 미치는 영향
수산해양교육연구
2015 .08
발효조건에 따른 막걸리의 Biogenic Amines(BAs)의 생성과 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .06
Determination of Biogenic Amines Contents in Agricultural·Marine and Processed Products and Suggestion of the Safety Guideline
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of the biogenic amines in commercial low-salt shrimp pastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development and Validation for the Simultaneous Analysis of Biogenic Amines in Cheonggukjang by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Beneficial Bacteria and Biogenic Amines Contents in Traditional Doenjang on the Anti-Obesity Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Glycine betaine 처리가 딸기의 생육과 과실 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Screening of Biogenic Amines Non-producing Bacillus subtilis SCM121 and Its Characterization Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
염도 변화에 따른 오징어 액젓의 이화학적 및 관능 특성 비교
산업식품공학
2018 .01
Impact of Salt Concentration on Bacterial Diversity and Biogenic Amines Content in Ganjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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