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시판 까나리(Ammodytes personatus) 액젓의 biogenic amines 함량
한국수산과학회지
2015 .12
Isolation and Identification Putrescine and Tryptamine Producing Bacteria from Commercial Sand Lance, Ammodytes personatus, Sauces
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
시판 까나리(Ammodytes personatus) 액젓에서 putrescine 생성균의 분리 및 특성
한국수산과학회지
2016 .10
시판 까나리(Ammodytes personatus) 액젓에서 분리한 tryptamine 생성균의 특성
한국수산과학회지
2016 .12
Biogenic Amines in Korean Fermented Food : Formation, Detection, and Control
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality evaluation of commercial salt-fermented anchovy, sand lance, hairtail sauce produced in Komso
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
The Effect of pH Control by Organic and Inorganic acid/base on Reducing Biogenic Amines in the Fermented Fish Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of the biogenic amines in commercial low-salt shrimp pastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
젓갈류 및 배추김치에서의 바이오제닉 아민류 함량 조사 연구
한국수산과학회지
2019 .02
Biogenic Amines Content and Physiological Activities of Makgeolli According to Fermented Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Impact of Salt Concentration on Bacterial Diversity and Biogenic Amines Content in Ganjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Feeding Habits of Larval Ammodytes personatus in Coastal Waters of Gujora Mangchi, Geoje, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
발효조건에 따른 막걸리의 Biogenic Amines(BAs)의 생성과 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .06
Analysis of Biogenic Amines in Commercial Fish Sauces by HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Isolation and selection of biogenic amine-degrading strains from Myeolchi-jeot (salt-fermented anchovy)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Isolation and Characterization of Biogenic Amine-Producing Pediococcus pentosaceus AJ35 in Salt-Fermented Anchovy
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
The Effect of the Sugar-amino Reaction on Reducing Biogenic Amines in the Fermented Fish Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내산 시판 멸치(Engraulis japonicas) 액젓의 품질평가
한국수산과학회지
2018 .12
Processings and Quality Characteristics of the Accelerated Salt-Fermented Anchovy Sauce with Radish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Determination of Biogenic Amines Contents in Agricultural·Marine and Processed Products and Suggestion of the Safety Guideline
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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