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Quantitative Microbial Risk Assessment for Campylobacter spp. on Ham in Korea
한국축산식품학회지
2015 .01
Antimicrobial effects of organic acids against Campylobacter jejuni
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison between Cultural Method and Real-Time Method for Improving the Detection Method of Campylobacter jejuni/coli in Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Molecular characterization of macrolide resistant Campylobacter isolates from poultry in Korea
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
Survival of Campylobacter jejuni in environments of acidic and aeration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Longitudinal study of the distribution of antimicrobial resistant Campylobacter strains from an integrated broiler chicken operation
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
Quantitative Microbial Risk Assessment for Campylobacter jejuni in Ground Meat Products in Korea
Food science of animal resources
2019 .01
Development of an Improved Selective Medium for Isolation of Campylobacter upsaliensis from Foods to Manage Potential Human Pathogen
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Prevalence of Campylobacter in Retail Raw Chickens and their Motility Phenotypes in South Korea
농업생명환경연구
2020 .01
우유에 관한 모든 것: 1927년 발간된 자료를 바탕으로
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
우유 대체 식물성 기반 우유 유사체 개발에 관한 현황과 미래
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
작물의 뿌리 손상이 Campylobacter, Escherichia, Salmonella의 미치는 영향
한국식품과학회지
2023 .04
우유에서 장출혈성 대장균과 캠필로박터균의 행동예측 모델 개발 및 정량적 미생물 위해성 평가 연구
한국식품과학회지
2021 .10
Influence of milking frequency on genetic parameters associated with the milk production in the first and second lactations of Iranian Holstein dairy cows using random regression test day models
한국축산학회지
2016 .01
젖소의 산유수준과 자동착유시스템간의 상관관계 분석
한국축산시설환경학회지
2015 .01
우리나라 초·중·고 학생들의 학교우유급식 참여 실태 및 인식 조사
대한영양사협회 학술지
2016 .01
Forecasting the consumption of dairy products in Korea using growth models
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
세계 낙농산업 동향: Ⅴ. 2020년 이후 우유 생산 및 교역을 중심으로
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2024 .03
우유의 열처리가 우유품질과 영양가에 미치는 영향:V. 열처리가 우유효소에 미치는 영향
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
A Study on the Features and Functions of A2 Milk
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2024 .06
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