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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
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양상추에 인위접종된 Escherichia coli O157:H7, Salmonella Typhimurium과 Listeria monocytogenes에 대한 저온 플라즈마와 UV-C의 살균 효과
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Comparison between Cultural Method and Real-Time Method for Improving the Detection Method of Campylobacter jejuni/coli in Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Advanced Methods for Isolating from and Confirming Campylobacter spp. in Milk and Dairy Products: Review
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
식중독 세균과 주요 축산식품 및 가공품 조합에 대한 위해순위 결정
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
식중독 사고 발생과 식품 안전 관련 검색어 빈도와의 상관성 분석 연구
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Evaluation on Microbial Contamination in Chinese Cabbage Cultivated Soil in Korea
한국토양비료학회지
2017 .12
Dynamic Models to Control Foodborne Pathogens in Food Service
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Potential Contamination Sources on Fresh Produce Associated with Food Safety
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Effects of essential oil (blended and single essential oils) on anti-biofilm formation of Salmonella and Escherichia coli
한국축산학회지
2017 .01
살모넬라 식중독의 위험성 및 지속적 검사의 필요성
식품산업과 영양
2023 .12
겨울철 동남권 전통시장에서 판매되는 조개젓갈의 미생물학적 오염도 조사
수산해양교육연구
2025 .04
Antimicrobial effects of organic acids against Campylobacter jejuni
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Rapid Detection of Escherichia coli in Fresh Foods Using a Combination of Enrichment and PCR Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
Direct Detection of Escherichia coli, Staphylococcus aureus, and Salmonella spp. in Animal-derived Foods Using a Magnetic Bead-based Immunoassay
한국축산식품학회지
2018 .01
Droplet Digital PCR을 이용한 Bacillus cereus, Staphylococcus aureus, Salmonella Typhimurium과 Escherichia coli O157:H7의 검출 및 정량
한국식품과학회지
2016 .10
유제품 중 식중독균 안전관리기술
축산식품과학과 산업
2019 .01
Comparison of Behaviors of Foodborne Pathogens (Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, and Salmonella Enteritidis) on the Surface of Peaches and Nectarines at Refrigerated/Room Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
밀폐형 식물생산시스템에서 마이크로버블 처리에 따른 상추와 배초향의 생장 특성
생물환경조절학회지
2023 .07
Monitoring of the Contamination Levels of Foodborne pathogens in Agricultural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Survival of Campylobacter jejuni in environments of acidic and aeration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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