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Physicochemical Characteristics of Black Garlic after Different Thermal Processing Steps
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
식품자원의 가공적성 연구 결과 DB 구축 및 웹사이트 운영 연구
식품과학과 산업
2016 .06
Physicochemical Characteristics of Black Garlic after Different Thermal Processing Steps
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Emerging food production and processing for more sustainable food systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Study on the simulation application in food processing and storage facilities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Changes in Chemical Properties and Antioxidant Activities of Dietary Phenolic Acids by Thermal Processing at High Pressures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
생식 펫푸드 원료별 비가열 살균 처리 방법: 초고압과 방사선
산업식품공학
2024 .08
Development of Functional Food Materials through Combining Chemical Screening and Targeted Food Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Modeling on Thermal Efficiency and Nox Emission of Alkali Recovery Furnace Depending on Oxygen Content of Flue Gas
펄프·종이기술
2020 .10
Use of gases for sustainable food processing and preservation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
식품산업 측면의 쌀 가공제품 개발방향
식품산업과 영양
2016 .12
Evaluation of Melanoidins Formed from Black Garlic after Different Thermal Processing Steps
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Sustainability aspects and digitalisation of nonthermal and advanced thermal processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Research Approaches for Food Industry and Technology Transfer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
LNG 냉열과 폐열 회수를 위한 다단 열사이클 설계
수산해양교육연구
2021 .04
Variation of vitamin B6 contents in mushroom cultivars by food processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Influence of Thermal Processing for Spinach on Quality Characteristics of Ravioli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Performance Enhancement of Salt Hydrate Phase Change Material with Cellulose Nanofibril/silver Nanoparticles Composite
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2021 .04
Food Technology Transfer Status and Future Development Direction for Food Industry Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
고령친화식품의 정책 및 산업기술 동향
식품과학과 산업
2020 .12
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