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Selection of Elite Lines from Various Radish Lines through Evaluation of Pod Length and Number of Seed per Pod
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
콩 꼬투리 제거비율에 따른 생육 및 건물중 특성의 변이
한국국제농업개발학회지
2018 .01
UV살균과 초고압살균에 의한 당근주스의 저장성 비교
한국식품영양학회지
2017 .10
Enzymatic browning and genome-wide polyphenol oxidase gene identification in three contrasting avocado accessions
Plant Biotechnology Reports
2022 .08
변온 저장 중 초고압 처리와 Micro-perforated Film 포장 병용이 김칫속의 품질에 미치는 영향
산업식품공학
2020 .01
고압처리에 의한 발아팥의 기능성 향상 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
PPO활성저해 작용기작이 동물에 미치는 독성영향 분석
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .04
Utilization of Pectinase Cocktail and High Hydrostatic Pressure for the Production of Aged Black Garlic Juice with Improved Nutritional Value
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
Differential responses of peroxidases in sweetpotato suspensioncultured cells to cadmium treatment
Journal of Plant Biotechnology
2023 .06
1H NMR-Based Metabolomics Analysis on the Leaves of Pod-removed Soybean Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of High Hydrostatic Pressure (HHP) Processing on the Shelf Life of Glutinous Barley Bread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Enzymatic activity assays and functional component profiling reveals coordinated defense response of mungbean against Cercospora canescens during leaf spot disease
Plant Biotechnology Reports
2024 .08
국내 밀 품종의 종자 외관 특성 및 영상 이미지 분석
한국육종학회지
2022 .09
타임 추출물 처리가 신선편이 양상추의 저장 중 품질변화에 미치는 효과
Food Science and Preservation
2018 .06
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
초고압 절임 공정을 이용한 절임 배추 제조 및 이화학적 품질 특성
Food Science and Preservation
2020 .08
Effect of high hydrostatic pressure treatment on the microbial safety and quality of juice products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
초고압 기술을 이용하여 제조된 3종의 해조 추출물이 고지방식이 급여된 마우스의 항비만 활성에 미치는 영향
한국수산과학회지
2025 .02
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
유동 초고압 공정을 이용한 딸기 주스의 미생물 안정성 향상 및 품질보존
한국식품과학회지
2015 .08
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