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이용수
Abstract
1. INTRODUCTION
2. MATERIALS AND METHODS
3. RESULTS AND DISCUSSION
4. CONCLUSION
REFERENCES
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Anti-adipogenic effect of Cudrania tricuspidata Fruit extract in 3T3-L1 adipocytes
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
Investigation of The Antioxidant and Antithrombotic properties of Water and Ethanolic Extracts from Cudrania tricuspidata Fruit
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
A Study on Effect of Cudrania tricuspidata Leaf Hot Water Extract on Fermentation of Yogurt Starter
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
꾸지뽕나무 열매 추출물의 Chlorogenic Acid, Rutin 함량 분석 및 생리활성
Journal of Chitin and Chitosan
2021 .12
내독소에 의해 유도된 ApoE 결손 마우스 복강 대식세포의 염증반응에서 꾸지뽕 뿌리 추출물의 억제 효과
한국컴퓨터정보학회논문지
2020 .10
국내 자생 전호 잎 발효물의 항산화 및 미백 활성
KSBB Journal
2025 .03
추출 용매에 따른 Lactobacillus plantarum 발효 우슬의 항염증 효과 증진
공업화학
2019 .01
Enhancement of Antioxidant Activities and Changes of Volatile Compounds from the Mixed Berry Juice through Fermentation by Lactobacillus plantarum
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
고구마 수확 후 잔재물을 이용한 발효 및 열수 추출물의 생리활성과 세포독성 분석
농업생명과학연구
2019 .01
다양한 배양조건에 따른 Lactobacillus plantarum BG0001 배양액의 항균활성
KSBB Journal
2019 .12
Improved Acid Tolerance of Lactobacillus plantarum D3 by Adaptation
한국생물공학회 학술대회
2018 .10
수세미오이 발효추출물의 항산화 및 피부암 억제 효과
한국산학기술학회 논문지
2021 .03
황반변성의 예방 및 치료를 위한 송담 추출물의 항산화 효과
한국안광학회지
2023 .09
노령견 발효사료 개발을 위한 발효균주의 선발과 검증
동물자원연구
2020 .01
Comparison of antimicrobial activity from various medium by Lactobacillus platarum BG001
한국생물공학회 학술대회
2019 .10
Anti-metastatic effect of gold nanoparticle conjugated Maclura tricuspidata extract on human hepatocellular carcinoma cells
한국생물공학회 학술대회
2019 .10
Isolation of Lactobacillus plantarum BG0001 Producing Bacteriocin and Evaluation of Antimicrobial Activity
한국생물공학회 학술대회
2019 .04
Protective effect of Water and Ethanol Extracts from Lactobacillus plantraum-fermented Vigna angularis (FVA) against Oxidative Stress
한국생물공학회 학술대회
2018 .04
Lactobacillus pentosus에 의한 발효 전후 마가목 가지 추출물의 항산화 활성 및 Matrix Metalloproteinases 발현 억제 효과
공업화학
2017 .01
Anti-aging Activities of Soymilk Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
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