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이용수
Abstract
1. 서론
2. 재료 및 방법
3. 결과 및 고찰
4. 요약
References
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2023 .05
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2017 .10
Fermentation of hot pepper juice by Bacillus licheniformis to reduce pungency
Applied Biological Chemistry
2015 .01
안정동위원소비를 활용한 고춧가루와 콩의 원산지 판별 분석
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Hyperspectral image analysis and quality characteristics for grade determination of red ginseng
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광주지역 유통 건고추와 고춧가루 잔류농약 모니터링 및 위해성 평가
농약과학회지
2019 .03
초분광영상을 이용한 콩 제초제 피해진단 기술 개발
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2023 .03
Prediction of moisture contents in green peppers using hyperspectral imaging based on a polarized lighting system
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .12
초분광카메라의 제초제 약해진단 활용 가능성 검토
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2022 .10
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